Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenaaaaaaaaaaaaaaa

Co za wredne sucze !

Polecane posty

jestem w ciąży w 7 miesiąc ale po za wielgachnym brzuchem i większym biustem nic mi więcej nie urosło. Oczywiście moja teściowa twierdzi ze się głodzę żeby nie stracić figury i szkodę dziecku jzu wymyśla ,ze będzie pewnie wcześniakiem ,chude, chorowite i w ogóle anemikiem. Mam juz tego dość do chuja pana bo po prostu nie tyje i tyle ! ja nie wiem czy ona ma mnie za taka kretynkę ,która chce zaszkodzić własnemu dziecku ?! Czasami mam ochotę walnąć ja prosto w ten głupi pysk i powiedzieć ze to przez hormony !

Gość aafisia fisia
zrugaj ją

ehhh ukochany temat "teściowa" :D:D:D moja tez marudziła w pierwszej ciąży że nie tyję a ja nie dość że nie tyłam to jeszcze 15kg zgubiłam w sumie :/ żal im dupe ściska i tyle bo one w ciąży po 20kg przytyły i tyle :) nie denerwuj się bo nic tym nie zyskasz a możesz zaszkodzić :) pomyśl sobie że to tylko teściowa i pociesz się że przecież ona wiecznie żyć nie będzie :)

a mi teście ciągle mówili jaka gruba o matko jaka ty gruba nie jedz :O a ja 12 kg przytyłam i to wszytko w brzuch poszło

na moje nieszczęście z tego co wiem to rodzina mojego męża jest długowieczna wiec menda będzie długo żyła. chyba ze ja nie wytrzymam i w afekcie.....

ja olewałam bo co to da że focha strzelisz czy odszczekasz olej i rób swoje zobaczą że masz w dupie

jeszcze mnie denerwuje bo ciągle znosi jakieś ohydne jedzenie. nawet moj mąż nie lubi jej kuchni jest tłusta i przesolona ;/

ewentualnie zapytaj ją wprost tak jak pytasz tutaj - "czy mama mnie uważa za idiotkę ktora chce zaszkodzić swojemu dziecku?" - i NIECH CI ODPOWIE. jak powie że tak, to masz powód sie obrazić śmiertelnie i ograniczyć kontakty z teściową, a przywrócić je dopiero jak Cię przeprosi. a jak powie ze nie to poproś zeby w takim razie przestała głupio gadać bo sie zdenerwujesz i przez nią urodzisz wcześniaka a nie przez "małe przytycie" - "no chyba że mama mi tego naprawde życzy" :D o dziwo jak trzeba jakies rzeczy powiedziec wprost to już ludzie nie są tacy odważni, wiec jest szansa że sie zamknie...

jak jutro znów przyjdzie i zacznie mi tak głupi gadać to jej to normalnie powiem ! Głupia pinda ! moja siostra ma taka fajna teściowa, a mi sie trafił stemplarz jak z kawałów ;/

Moja gadał tylko,że mam olbrzymi brzuch,że jak żyje takiego nie widziała, że pewnie lekarz coś przeoczył i będą bliźniaki. Wkurzało mnie to gderanie-jednak coś w tym było, urodziłam dużego bobasa;)