Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mckkcc

jakie srodki zwiekszaja libido-pomocy

Polecane posty

Go艣膰 mckkcc

jestem oziebla, chce to zmienic .pomozcie co mam roic wiecznie nie mam ochoty na sex, wiecznie jestem sucha. ten m贸j ch艂贸d zabija ma艂zenstwo,nasze zycie erotyczne juz nie istnieje. 4 lata po slubie ,sex 2 razy w miesiacu... bo maz nalega

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobre***sobie***
u mnie alko pomaga, wtedy staje sie demonem seksu....a tak to tez lipa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mckkcc
u mnie alko nie pomaga :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre***sobie***
hmmm no to nie wiem...moze problem jest w Was?? kochasz m臋偶a??podoba Ci si臋?? bo u mnie wszystko na tak, tylko ze mi sie nie chce, nie czuje takiej potrzeby, ale jak si臋 napij臋...ho ho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mckkcc
miedzy nami ok...chociaz przez ten sex jakos coraz gorzej. unikam go bo wiem ze bedzie chcial a ja... ehh a alko jest ok potem ide spac i wymowka jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autorki topiku ..
orgazmu trzeba si臋 nauczy膰; pono膰 kobieta dopiero po 50 zbli偶eniach zdolna jest prze偶y膰 prawdziwy orgazm. Je艣li masz t臋pego m臋偶czyzn臋, to znajd藕 kochanka. Je艣li moralno艣膰 Ci nie pozwala na takie wyskoki, to potrenuj dildem, wtedy sama wyczujesz punkt G i najodpowiedniejszy spos贸b stymulacji 艂echtaczki. P贸xniej sama b臋dziesz umia艂a pokierowa膰 m臋skim penisem, by uzyska膰 upragniony orgazm. Do dilda u偶ywaj 偶elu po艣lizgowego KY, by nie uszkodzi膰 sluz贸wki. Poza tym znajd藕 w necie t. Fizjologia i filozofia seksu, tam poznasz wiele tajnik贸w, o kt贸rych pewnie nie wiesz. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mckkcc
dziekuje, ale zeby nauczyc sie orgazmu trzeba chciec sexu a z tym problem. no i nie potrafie przestac byc sucha...

Udost臋pnij ten post

Ka偶da mi艂o艣膰 prowadzi do seksu, lecz nie ka偶dy seks do mi艂o艣ci!!! Warunki udanej mi艂o艣ci: podziw, nami臋tno艣膰, szacunek. Czy spe艂niacie ww. warunki? wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytuj膮c Je艣li jest pozbawiony mi艂o艣ci,jest ca艂kowicie nieseksualny, bo staje si臋 w贸wczas np. ucieczk膮 od samotno艣ci, zado艣膰uczynieniem, niby gwarancj膮 wierno艣ci, g艂odem po偶膮dania, kt贸ry chcemy za wszelka cen臋 zaspokoi膰, potwierdzeniem w艂asnej seksualno艣膰i , dowarto艣ciowaniem si臋, wy艂adowaniem z艂o艣ci, zemst膮, sposobem na nud臋, s艂u偶y dominacji i kontroli, wynikiem spo艂ecznej presji, sposobem na depresj臋, buntem, wyp艂ywa cz臋sto z poczucia winy.... taki seks sprawia b贸l , upokarza, rozczarowuje. Je艣li te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szans臋 sta膰 si臋 czym艣 pi臋knym, prawdziwym, pe艂nym rozkoszy i przyjemno艣ci. Stanie si臋 sposobem wyra偶ania mi艂o艣ci, rado艣ci , zachwytu . Znikn膮 niepokoje a seks b臋dzie czym艣 dobrym, po偶ytecznym, pi臋knym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpi臋kniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Udost臋pnij ten post

mckkcc dziekuje, ale zeby nauczyc sie orgazmu trzeba chciec sexu a z tym problem. no i nie potrafie przestac byc sucha... ====================================================== Przecie偶 s膮 lubrykanty, cho膰by KY, Feminum, a je艣li idzie o pobudzacze, to 偶e艅sze艅 w Bodymaksie, a najlepsze to dobre od偶ywianie i prowadzenie zdrowego trybu 偶ycia; albo co艣 na wz贸r wiagry; zreszt膮 id藕 z tym problemem do seksuologa, on Ci doradzi i co艣 przepisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzepakowska
podnosz臋 mo偶e warto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzepakowska
Czyli takie srodki nie istniej膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odlotowy orgazm
jest jeszcze co艣 co Ci pobudzi libido, ale to jest raczej niedozwolone. Chodzi o popruszenie 偶o艂膮dzi heroin膮; wtedy narkotyk dostanie si臋 na 艣luz贸wk臋 vaginy i orgazm odlotowy. Wyczyta艂am to chyba w "Samotno艣膰 w sieci"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzepakowska
A tu siej jaka艣 g贸wniara podszy艂a pod m贸j jednodniowy nick:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvvvvvvvvvvvv-----------zzzz
Przede wszystkim zacznij uprawiac sport - np. codziennie 30 minut biegania. Wlacz do swojej diety tak zwane "afrodyzjaki" (np. cynamon). Poza tym polecam wizyte u seksuologa.

Udost臋pnij ten post