Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana 2010

Leze i placze przez niego...teraz

Polecane posty

Gość InEz123-InEz
Mnie tez zawsze korci ale ucze sie powstrzymywac ....

Gość zaplakana 2010
InEz123-InEz - mowilas, ze jestesmy w podobnej sytuacji,tzn?

Gość InEz123-InEz
Mnie tez facet oklamuje ... A powiedz mu prawde to obraza majestatu ... Itez ma 1000 wazniejszych spraw na glowie ... I juz trace do goscia cierpliwosc

Gość zaplakana 2010
a to sa powazne klamstwa? bo moj oprocz tego jednego, to takie blache, ale jednak np wypalil papieroska, wypil piwko z kolegami, no chyba, ze takie cos jak dzis, ale nie wiem sama czy to klamstwo czy co..;/

Gość InEz123-InEz
Na dwoje babka wrozyla .... ktos moze powiedziec , ze nie klamstwo , bo powiedzial ze jest u kumpla a ktos , ze oklamal , bo mial siedziec w domu ... pewnie od poczatku wiedzial , ze tam go poniesie ... no moj tak rowno zaczyna krecic , kupe niejasnosci ... A nie przyzna sie za nic ... 28337291 - pisz jak chcesz ...

Gość słuchajcie a
"zaplakana 2010 co zrobil... bylismy pokloceni, on bardzo mnie zranil, jednak przeprosil (telefonicznie) i chcial sie spotkac, jednak po kilku godz odmowil spotkanie, bo bedzie bardzo zajety jakimis wzmaczniaczami i nie wyhcoidzi z domu, bo to mu zajmie clay wieczor. Jak sie okazuje glupie klamstwo bo on jest z kumplem i caly happy. dodam, ze wczesniejsza klotnia byla min o jego klamstewka a co radzis zmu powiedziec? bo ja nie mam juz slow, tyle probowalam w zyciu mu wytlumaczyc, a on dalej swoje, czasem zachowuje sie jak gimnazjalista" co radzę? ja ... sory,wybacz ale ja tu naprawde nie widze problemu...

Gość słuchajcie a
teraz doczytalam-oklamal cie powaznie z ta imprezą,kiedyś...no to juz zmienia postac rzeczy,sklamał w zywe oczy,zapierał się a ty znalas prawde... coz to neiladnie z jego strony.wybacz ale ja bym sobie dałą z nim spokoj bo skoro raz cie oklamał perfidnie to juz zawsze tak ebdzie robił i bedzie coraz gorzej. co innego,jak zmieni zdanie,ze np mowi ze bedzie w domu a potem okazuje sie ze poszeł do kumpla-coz mogł zmienic zdanie,niewolnikiem nie jest,a le co innego jak juz g dzies był ktos go widział a on idzie w zaparte.

Gość święta prawdaaa
" Poczekaj az on sie odezwie a napisze jutro , najdalej w sobote .. Obraz sie , tylko na dluzej niz jeden dzien .. Niech wie , ze narozrabial ..." Podpuścił cię tymi przeprosinami, a jak jest pewien, że ma już w garści to hulaj dusza- już ciebie nie ceni. Wariant A Pogodzicie się, bo się kochacie. Rada: Jak go teraz wychowasz, takiego będziesz mieć. Wariant B Rozstaniecie się. Rada: Zajmij się sobą. Tak czy inaczej. Nie dzwoń. Nie płacz. Nie histeryzuj. NIE PROŚ.

Gość ddfasdfddfasdfdf
Musisz zrozumiec ze faceci potrzebuja wiecej czasu po klotni niz my kobiety. Ja bym sie nie gniewala za bardzo o to ze poszedl do kolegi. MOze w taki sposob odreagowuje stress. Mieliscie stresujaca sytuacje, przeprosil to i przyjedzie to Ciebie.