Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zla zla zla

facet mnie wkrurzyl

Polecane posty

Gość zla zla zla

zaczelo sie miesiac temu, zwolnilam sie z pracy w sierpniu!niestety nie mam jej do tej pory. wiec w polowie wrzesnia krzys przyniosl probki perfum FM!zamowil sobie jakies i mi pokazal, wzielam i ja jedne(kolo sto zlotych). po tygodniu przyszly i on za mnie zalozyl, a potem trzy raz w ciagu minuty powiedzial ze mam mu oddac i juz, wiec oddalam, chociaz nie powiem nie obrazilabym sie gdyby mi dal od czasu do czasu kwiata czy perfumy(jestesmy pol roku razem). zaplacilam, chociaz ze zlosci zagryzlam paznokcie. w sumie mogl sie domyslec, ze prezent taki sie robi.pieniadze sie skonczyly,pracy nie ma, szukam i nie ma, duzo rozmow i nic. kase mi zezarlo i na koncie pustki, liczylam na sierpniowe pilnowanie dziecka u siostry-moze mi odda kase, moze nie odda, w koncu dwa tygodnie to 500 zl. ale nie mialam poki co i nie moglam napisac sms do mojego krzysia. nie raz zmoklam, a on mnie minal na drodze, nie moglam zadzwonic...a w supermarkecie na czipsy i cole wydawal kolo 20 zl co dzien! nie doladowal mi konta. ostatnio z okazji jego urodzin postanowilam mu zrobic prezent, stac mnie bylo tylko na krem nivea.smialam sie do niego, daj mi jakies pare zlotych,kupie ci cos, bedzie ze ode mnie i takie tam. akurat trafila sie okazja, bo mialam mu oddac 30 zlotych. poszlam i kupilam mu prezent, a tego samego dnia przelala mi zalegle 500 zlotych siostra, jego pytanie : to czy teraz mi oddasz te 30 zlotych?skwitowalam ciapnieciem drzwi przed nosem, prawie sie rozstalam z nim. bylam wsciekla. krzyczalam do niego, czyli jak mnie zwolnia z pracy po porodzie, bo rynek pracy jest jaki jest, to ty bedziesz mi bronil dziesieciu zlotych? na karte bede zarabiac na jagodach?a na buty na grzybach?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować