Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małej dziewczyki

Dlaczego dla dziewczynek robia wszystko różowe????? Wkurza mnie to!

Polecane posty

Jak w temacie... Wczoraj oglądałam kombinezony od 3-6mc i koszmar prawie same różowe, lubie wiele kolorów, a wybrac nie ma w czym. Dla chłopców sa ładniejsze rzeczy.

Gość hhhh27
zalezy gdzie:) ja wszystkie ubranka sprowadzalam ze sklepow z UK, i baaaaardzo duzo rzeczy mam w kolorach zielonych, pomaranczowych, zoltych, pastelach , brazach, mam tez i blado rozowe, i z tego co porownywalam osobiscie, (zanim nie wiedzialam co bede miala) to wybor ubranek dla dziewczynek jest o wiele wiekszy, i sa o niebo ladniejsze niz chlopiece:) dla chlopcow wszystko bylo albo niebieskie, brazowe, biale, lub szare..

Gość kolorolowooo
dokładnie dla dziewczynek jest wiekszy wybor;-) ja chlopca ubieram w roznych kolorach;P

Też zauważyłam , że większość jest różowa (dla dziewczynki) albo niebieska(dla chłopca) ciężko cokolwiek kupić w innym kolorze a przecież jest ich tak dużo !! Jakbym nie znała płci to nie wiem jakbym zrobiła wyprawkę chyba musiałabym się nieźle "nagimnastykować" ... Jak już jestem zdesperowana to zamawiam na allegro chociażby śpiochy w 3pakach są fajne kolorki i niekoniecznie niebieskie :o

Gość rózowy jest oblesny
pasuje jedynie dzieciom , ale dorosła kobieta czy dziewczyna w rózowym ??? O nie , koszmar :-0 Kiedys nic nie miałam do rózowego , ale teraz strasznie mi się nie podoba i pasuje jedynie małym dzieciom :-P

Gość zgadzam się z mamą dziewczyki
dziewczęce buty wystepuję w trzech kolorach różowym, fioletowym i białym z domieszkami rózu...

kupuje tez niebieskie ciuszki, ale stoiska z rzeczami dla dziewczynek są poprostu różowe...

Gość kiciorek-ek
to kup jej kombinezon dla chłopca i po sprawie- ja tak robie :) Przeważnie kupuję córce ubranka dla chłopców bo są dużo fajniejsze.