Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może zamiast

Mój problem to po prostu bolesne oddawanie kału...

Polecane posty

Gość Może zamiast

w skrócie boli mnie gdy robię kupę, coś podrażnia mnie, jest to chwilowe, ale powoli zaczyna mnie to martwić. Tak jakby w mojej kupie były kolce... Co z tym począć?

Gość masz hemoriody
idź do lekarza, a przy najmniej idź po czopki do apteki. Bólu współczuję, bo też na to choruję, z czasem krew się może pojawić.

Gość Może zamiast
Może masz rację, ale nie mam ani pracy siedzącej, ani diety złej, żadnych innych dolegliwości, młodziutka, kłopotów z wypróżnianiem też nie mam, bo ból jest tylko chwilowy potrafi go nie być miesiąc, a potem codziennie jak za przeproszeniem kupa jest większa :D (nawet pisanie o tym jest zawstydzające). No nic, może masz i racje, ale nie pomyślałam o tym nawet.

Gość masz hemoriody
raczej wydaje mi się, że masz na pewno, mi nie dokuczają już od jakiegoś czasu ale jak zaczyna się coś złego, to lecę do apteki zapobiegawczo.Na hemoroidy można zachorować w każdym wieku.

Gość Może zamiast
Tak może być, ja raczej zastanawiałam się nad samą kupą, bo boli tylko gdy jest bardzo twarda, a niestety ostatnio bywa, być może to też początek zaparć. W każdym razie muszę zacząć działać. Dziękuję za wszystkie porady.

Gość gość
no widzicie mam podobny problem , moj stolec jest naprawdę duzy i twardy,i jakby sie az nie miesił wychodząc i rozrywał mi skórę i na papierze jest krew...;/ co to jest ? normalnie az sie boje tego momentu kiedy musze isc sie wypróźnic

Gość gość
To może być szczelina, a nie hemoroidy.