Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarka200

W końcu po długich poszukiwaniach znalazłam płaszcz w rozm XS

Polecane posty

Gość Klarka200

jak zwykle nigdzie nie było nic fajnego w rozm XS a jak było to albo brzydkie albo zwiększony rozmiar. A dzisiaj w końcu kupiłam, śliczny czarny zimowy płaszcz i w dodatku pasuje jak ulał :) no to tyle:)

Gość i wciaz nie potrafie
pojac co moze podobac sie w rozmiarze xs nawet problem z ubraniami jest wszystko wisi a pisze to ja osoba noszaca xs przez pewien czas

Gość Klarka200
ale o co ci chodzi? komu mam się podobac?tobie? napisałam zeby sie podzielic ze w koncu kupiłam płaszcz zimowy w swoim rozmiarze bo mało jest takich ubran, a nie po to zebys mi wmawiała jakies glupoty

Gość Paulana
klarka ja tez poszukiwalam odpowiedniego dla siebie tyle ze z wykrojem bo mam szczupla sylwetke ale duzy biust i wygladalam jak wodnik szuwarek albo jak bezdomna. ale kupiel fakt ze bialy i az sie boje co to bedzie ale mam:) fakt faktem nie wiem jak u was ale w bydgoszczy same kolory czarne, szare i brzydkie (niestety) odcienie bezu. jestem typem wiosny wiec gdzie dla mnie kolory?nie ma:(

Gość werona11111
ja tez nigdy nie moge nic kupic na siebie tez mam xs ale podobam sie sobie

bo nie wiem czemu nie przytyjecie i nie zaczniecie wygladac jak kobiety na ktorych ubrania dobrze leza

Gość Klarka200
ja mieszkam na mazurach w małym miescie. Moze gdybym pojechała do jakiegos wiekszego szybciej bym znalazła ale w koncu kupilam. były tez inne kolory, ja akurat wybrałam czarny bo uniwersalny ale był tez szary, turkusowy,granatowy i brąz. tylko ze kroje troche sie róznily

Gość Paulana
a ty myslisz ze jak ktos jest xs to znaczy chudy czy moze drobny co juz nie zalezy od tego ile sie je tylko od genetyki. pomysl??? :)

Gość Klarka200
taka moja natura i tak wyglądam trudno:) a nawet nei chce przytyc, dobrze mi tak:)

Paulana juz nie przesadzajcie mam kolezanki ktore zapieraly sie ze genetycznie sa grube ale jak sie zawiezly schudly 25 kg mialam koleznaki ktore twierdzily ze genetycznie sa zasyszonymi kabanosami ale jak wprowadzily odpowiednia diete zaczely wygladac jak kobiety

Gość Klarka200
ale największy problem mam ze spodniami rozm 24/34 jak juz są to za krótkie:(, choc nie jestem strasznie wysoka

Gość 3d
hej gdzie kupilas? tez jestem z mazur i potrzebuje plaszczyka w takim rozmiarze

Gość Klarka200
Ale skad wiesz jak my wyglądamy? ja się sobie podobam i nie tylko sobie. w sumie wole xs niz xl

Gość 3d
napiszesz mi gdzie kupilas?

Gość Klarka200
kupiłam w zwykłym nie markowym sklepie, choc z dobrymi porządnymi ubraniami. nie moge rzucac nazwami. kosztował 170zł wiec nie majątek a jest fajny:)

Gość 3d
troche do olsztyna mam, moglabys chociaz napisac nazwe sklepu?

Gość Paulana
ale ludzie tez sa drobni nie chudzi!!!!!! ja mam 162cm i 50kg nikt mi nie powiedzial ze jestem chuda bo nie jestem i wygladam zdrowo normalnie a jestem naprawde drobna osoba. za to biust mam za duzy i ciezko mi cos dobrac, gora zawsze wieksza od dolu, o sukience nie wspomne, dobrze ze potrafie szyc.

Gość Paulana
a tak w ogole rozmiar L czy M to tez mozna byc chudym prawda? jakies mylne myslenie co nie ktorzy maja.

Gość Paulana
no :) ......... w koncu poczulam ze nie gadam do siebie :)

Gość Klarka200
były przyduże bo ja wole miec takie dopasowane ubrania a nie luzne

Gość Franklin and...
pazur, jestes strasznie brzydka na tym zdjeciu

Gość Paulana
franklin co ty za bzdury opowiadasz...pazur nie slucha ladna dziewczyna jestes tylko nie potrzebnie robisz z siebie blond lale, troche jakbys brudna byla. masz ladna twarz podkres to swoimi kolorami ten blond ni epasuje do twojej urody wrecz przeciwnie oszpeca ci twoja ladna twarz

Gość Franklin and...
no co, na tamtym foto co miała czarno biale wyglądala lepiej, a tu jak juz dała w kolorze to jest brzydka, buzia taka dziwna

Gość Paulana
bo blond nie jest jej naturalnym kolorem dlatego. tego nei rozumie u kobiet, zamiast podkreslic urode to chca miec inna a to daje w recz odwrotne skutki