Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedziany loczek

stulejka

Polecane posty

Gość miedziany loczek

Mój synek ma dwa latka i mam skierowanie do chirurga w sprawie stulejki,czy któraś z mam miała może z tym styczność jesli tak to proszę o uświadomienie mnie jak to wyglada i czy dziecko musi to przejść w szpitalu czy wystarczy maly zabieg poza szpitalem????

Gość miedziany loczek
??????????

Gość mamuśka:)
Mój syn ma nie cały rok ale też ma stulejkę i mamy zaliczoną wizytę u chirurga... nic starsznego choć sama starsznie się bałam... lekarz obejrzy siusiaka i najpierw zapisze maść a dopiero gdy ona nie pomoże to wtedy robi się nacięcie w znieczuleniu miejsowym...tak mi to przedstawił lekarz...u mojego syna na razie nic nie robił bo jest zbyt mały i kazał się zgłosić właśnie jak syn będzie miał ok 2 lat...ale to co napisałam to jego opis co czeka moje dziecko

Gość SanSanSan
ale zeby w wieku 2 lat leczyc juz stulejke u chirurga? moj syn w wieku 2 lat i 3 miesiecy na bilansie 2latka tez mial "zdiagnozowana" stulejke, wszystko wpisane zostalo do ksiazeczki, pediatra powiedziala ze do ok 4-5 lat nic sie z tym nie robi, chyba ze wystapuja ciagle infekcje, zapalenia, siusiak jest czerwony tez sie balam, niepotrzebnie, jak syn mial jakos 3 latka stulejki juz nie bylo