Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czerwonego wina

robiła któras z Was bitki w sosie z czerwonego wina z sałatka knorr?

Polecane posty

Gość z czerwonego wina

Dobre to? da się zjeść?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość yooo
ja słyszałam, że paskudne,ale na własnej skórze nie wypróbowałam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z czerwonego wina
Ja się nad tym zastanawiam bo robiłam raz kurczaka w sosie smietanowo ziołowym ale chyba z winiary to było i było pycha. Moze ktos próbował te bitki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja robiłam. Mięso ja mięso, smaku wina czy coś w ogóle to nie miało więc lepiej zrobić normalnie bitki i zwykły sos na jedno wyjdzie. Jak już się zdecydujesz to uważaj na proporcję. Ja zrobiłam tak jak napisali i sos to woda mi wyszła :/ Nooo chyba że ktoś tak lubi ja wole taki sos do polania a nie "rozlania" ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nie gotuje z torebek knorra
Nie wiem co to bitki, ale alkoho paruje podczas gotowania i podnosi smak. Mieso wolowe podlewam czerwonym winem, albo wischki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lehannaa
Ja robiłam z różnymi mięsami ten sos, zapraszam na b loga po przepis bo nie chce mi się go przepisywać. taniegotowanielehannyy.blogspot.com stosunkowo łatwy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×