Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmexowa

Wy to biedne musicie być z tym odchudzaniem

Polecane posty

Gość carmexowa

Cały czas tylko słyszę dieta dukana,to w radio to w tv nie mówiąc już o kafeterii.Przecież jedzenie to najprzyjemniejsza rzecz na świecie,oczywiście zaraz tuż po orgazmie :D ja nie wyobrażam sobie nie zjeść czegoś na co mam akurat ochotę.Inna sprawa że mam dobrą przemianę materii i mogę zjeść co tylko dusza zapragnie, bez konsekwencji.Mam 170cm wzrostu i ważę 50 kg.Szkoda mi Was jest naprawdę.

Gość carmexowa
Nie przesadzaj Levi mam drobne kości ale pupę i biust mam na swoim miejscu ;)

Gość carmexowa
Levi poza tym takie same gabaryty ma Penelope Cruz i nie mów że nie jest sexowna.Oczywiście teraz jest w ciąży więc nieco zmieniła jej się figurka.

Gość 165 165 165
penelope ma 165 a to jest różnica 5 cm

Gość carmexowa
nie interesuj się a Ty jesteś na dobrej drodze aby aspirować na idiotę roku :D

Gość carmexowa
Penelope ma 169 cm a nie 165cm i waży 50-52 kg tak jak ja

Gość 165 165 165
carmexowa dziękujemy i gratulujemy pięknej zgrabnej figury, nie ty jedna tak masz nikt nam nie musi współczuć co prawda piszę ,,nam ,, bo czuje się w zbiorowości osób pokrzywdzonych wg ciebie, ale to dla zdrowia tak nie pchać w siebie wszystko co jest pod ręką jakoś mówią ze dobra swinia ...

Gość carmexowa
Levviatan no i dobrze po co mi wielka doopa jak szafa gdańska i cyce jak dojna krowa? :D

Gość tylko że Penelope
ma piękną twarz a ty co najwyżej masz ryj jak moja dupa

Gość carmexowa
Mnie jedynie chodzi o to że katowanie się drakońskimi dietami nic nie daje a jedynie efekt jojo :O

Czesto odchudzaja sie kobiety które maja 10-15 kg nadwagi. :o Zalosne. Wystarczy zdrowo jesc i duzo chodzic. Ja ostatnio troche sporo wazylam, ze juz w spodnie sie nie miescilam, i zle sie czulam w swoim ciele. Zaczelam chodzic codziennie w góry (bo u nas sa) :), zaczelam zrowiej sie odzywiac, nie powiem ze nie jem slodyczy, bo jem ale rzadziej, ale juz nie czuje tego uzaleznienia. Wiec jak mam smaka raz na jakis czas to ide do sklepu i po sprawie. Nie mam auta, wiec jak trzeba cos zalatwic to wszedzie na nogach wiec jest nawet okay. Juz sie przyzwyczailam. I musze przyznac ze duzo schudlam. Te diety niewiem czy tak duzo daja, owszem, kolezanki z klasy schudly podczas diety, ale jak juz zaczely jesc, to staly sie grubsze niz wczesniej byly, i takie wlasnie sa czesto konsekwencje tych diet. One wogule nie sa zdrowe, zoladek przestaje pracowac poprawnie, i czlowiek nie dostarcza tych witamin co powinien. Co z tego ze jak nie bede jadla przez 2 dni, a na trzeci dziej wpiernicze tyle ze na 3 dni spokojnie by wystarczalo. Na Islandi byla taka babka co tam jakas diete stosowala i sie stala nienormalna. Poprostu mózg przestal normalnie pracowac, teraz maz siedzi i uczy ja ukladac puzzli :D prawdopodobnie wniesli sprawe do sadu przeciw tej kobiecie, która miala ten klub diet. Rozumiem ludzie którzy waza 130 i maja sporo na sobie, jak by przeszli na diete to nawet by im dobrze zrobilo, ale problem w tym ze odchudzaja sie kobiety które nie maja tak wiele nadwagi. A tak pozatym jak by ktos chcial schudnac to by sie wzial za siebie i nie wpierdalal 5 batoników dziennie i jeszcze mial czelnosc narzekac jakie one to grube nie sa.

Gość tylko że Penelope
to idź,żryj a nie zawracaj nam dupy

Gość htrjyjy
ja jestem uzalezniona od słodyczy, od cukru ratyfikowanego i gruba mam 165 cm przy 70 kilogrmach chciałabym nie miec zmysłu smaku';( nie umiem schudnac

Gość carmexowa
Leviatan zauważ że aby wyglądać kobieco niekoniecznie trzeba mieć dużą pupę i duży biust.

Gość carmexowa
Krówko masz rację

Gość MsWhite ale hasłaniechcemisię
Hehehe. Wy wiecie ile cm wzrostu ma Penelope Cruz.. Już, sio od kompa!!

Gość ile masz lat moze
jestes jeszcze nastką i wszystko sie jeszcze zmieni z wiekiem :P

Krówka MUUU -> zgadam się z tym co piszesz ;) carmexowa -> tak, tylko potem część kobiet wstydzi się rozebrać przy facecie bo biust jest mniejszy niż się wydawał, wcięcie w talii znacznie mniejsze, a pupa mniej krągła bo ubrania wszystko upiększały ;p

Tak naprawde, to duzo zalezy od kosci. Mam kolezanki które szczuplo wygladaja i wcale takie lekkie nie sa. Ludzie odchudzajac sie staja na wage i twierdza ''nie noo, trzeba jeszcze zrzucic te dwa kilo'' bo test BMI wykazal ze powinnam wazyc tyle i tyle. :o Ja wagi w domu nie mam, wystarczy sie przypatrzec na swoje cialo, i wtedy mozna stwierdzic czy sie jest zadowolonym czy nie.