Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Prawiczek + dziewica = katastrofa

Polecane posty

Gość oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

...i niech mi kto s powie , że nie jest inaczej. Za dziewice to powinni brać się faceci z doświadczeniem a nie tacy którzy jeszcze tego nie robili. Bo jak spotka się dziewica z prawiczkiem to będzie porażka i katastrofa.

Gość takkkkkk
racja wszedł we mnie z trzecim razem. 4 miesiące razem - zero przyjemności wystrzał w 2 minucie ... buuuuu

Gość odpowiem..........
no pewnie że najlepiej by było żeby zarówno dziewczyna jak i chłopak swój pierwszy raz zaliczyli z jakąś doświadczoną osobą ....ale wcale nie uważam że prawiczek z dziewicą sobie nie poradzą :D....to nawet może być bardzo scalające związek tak razem zdobywać krok po kroku doświadczenie ....a to że jak facet jest prawiczkiem szybko dochodzi nie jest niczym nadzwyczajnym a raczej normą ale za to szybko jest znowu gotowy do następnego razu :D ... kwestia podejścia dziewczyny...cierpliwości i wyrozumiałości

Gość tratatatata
Gówno prawda. Ja swój pierwszy raz miałam z prawiczkiem, ja byłam dziewicą.... pierwszy raz może nie był jakiś cudowny, ale kolejne razy mmmmmm :) A teraz 4 lata po słubie to już wogóle mamy seks, że hej...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksiknumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Tak powinno być.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)

Gość gość
Szybko można pozbyć się problemu z portalem sexrandki.ovh gdzie są fajne kocice:)