Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buheeeeeeeeeee

Oddam pluszaki, klocki, zabawkowe naczynia, figurki...

Polecane posty

Gość buheeeeeeeeeee

Sprzątam strych i przeczytałam temat pewnej kobiety która potrzebowała butów dla dziecka więc wpadłam na pomysł z ogłoszeniem. Mam trochę zabawek, ale nie są to rzeczy nowe lecz sprzed kilku lat. Wszystkie mam starannie popakowane i niezniszczone, ale brak miejsca zmusił mnie do pozbycia się tego. Myślałam żeby wyrzucić ale trochę ich szkoda. Tak jak pisałam mam ogrom pluszaków, kilka lalek, ciuszki dla lalek (barbie również), zabawki z kinderniespodzianek, figurki zwierząt, klocki (pociąg na kółkach), książeczki z serii pixi-dixi (wieeem prehistoria :D), zabawkowa mała kucheneczke, plastikowe marchewki i jajka sadzone i inne takie, łózeczko dla lalki barbie (kołyska dla bobasa plus bobas). No i nie wiem, może komuś się coś przyda? Bo jak nie, to będę musiała to wywieźć gdzieś, bo potrzebuję miejsca na strychu... NA CITO!

Gość buheeeeeeeeeee
ksiazki do niemieckiego "der die das neu" do podstawówki, zabawke interaktywna furby....

Gość Mietowozielona
A skad jestes

Gość buheeeeeeeeeee
okolice Wrocławia, ale mogę wysłać pocztą. Jutro mogę porobić fotki tych rzeczy.

Gość A ten kurvva
Mam niepełnosprawną dziewczynkę w rodzinie... Chętnie bym to przygarnęła

Gość buheeeeeeeeeee
Ja wiem, że teraz dzieci bawia sie tymi figurkami pet shop, a lalki to tylko takie które jedzą i płaczą dlatego nie wiem czy ktoś by chciał te rzeczy, bo one nie są nowoczesne tylko sprzed kilku lat. Ale nie zniszczone wcale.

Gość buheeeeeeeeeee
A ten kurvva, ja bardzo chętnie oddam,bo niektóre to aż grzech wyrzucić. Może porobię zdjęcia i ponumeruję - będzie łatwiej i może kilka osob sobie coś wybierze? Może jest coś czego szukacie to poszukam. Mam jeszcze kolekcję niemieckich kart telefonicznych jak ktoś zbiera :D

Gość A ten kurvva
Nasze maleństwo lubi lalki i pluszaki

Gość Kikkiriki
Ja bym była chętna na tą kucheneczkę i akcesoria (marchewki, jajka", bo moja córa chciałaby takie coś:)

Gość buheeeeeeeeeee
Kikkiriki, mam do tego taka walizeczkę jeszcze. Dzbanek był i 4 filiżanki. Z innego kompletu mam 2 garnki i patelnie i jakies sztućce. A ta kucheneczka to na prawdę mała. Ona była kupowana osobno bez żadnych naczyń. To może byc kuchenka dla lalek bo ona ma może jakieś 20cm x 20cm. I w tym jest takie mały otwierany piekarniczek i "blacha" na ciasto ;)

Gość Kikkiriki
Jak zbędne to przyjmę:)

Gość buheeeeeeeeeee
Kikkiriki, jutro jeszcze pokaze Ci fotki i umówimy sie przez maila na wysyłke. Kurcze coś ja jeszcze tam miałam fajnego i nie pamiętam co.

Gość buheeeeeeeeeee
A ten kurvva, a lepiej takie wieksze te pluszaki czy takie mniejsze? Mam taka duza lale "dzidzie". Tułów ma materiałowy a głowe rece i nogi ma takie jakby gumowe. Lalka jest spora.

Gość Kikkiriki
ok, mój mail kikkiriki82@wp.pl:) Ten pociąg też bym przygarnęła:)

Gość buheeeeeeeeeee
Co by było sprawiedliwie, Tobie Żanetka mogę dać pociąg z wagonami dla chłopca ;)

Gość buheeeeeeeeeee
wiesz... ciezko mi to wytłumaczyc... takie maja doczepiane wagoniki na górze. To są inne niz lego ale jakieś niemieckiej firmy. Nie ma w nich małych elementów, więc nawet maluch może się nimi bawić. jutro wrzuce ci fotke

Gość A ten kurvva
Super,może być ten bobas. Duże,małe,bez różnicy,wszystko jest mile widziane

Gość buheeeeeeeeeee
bede tutaj, jeste cały czas. Zgłaszajcie zapotrzebowanie... ksiazki, zabawki pluszaki. Wiele rzeczy tam mam.

dobrze, a tu masz mój e-mail zanetka_94@wp.pl a tu jeszcze gg 21818121 jak wrzucisz fotki to daj znać i wyślij linka topiku jeśli tutaj go założysz :*

Gość buheeeeeeeeeee
to bedzie ten sam topik. jutro sie odezwe

Gość buheeeeeeeeeee
hej, ide niedługo poszperac w tych rzeczach ;)

Gość mamusia Chomiczka Tupunia
hej :) a masz mozę jakieś akcesoria dla gryzoni?? bo mam u mnie w domu przytułekdla podrzuconych chomików, szczurkow, myszek :( a jeślibyś chciała mi wysłać (co prawda nie jestem dzieckiem juz :P) jakieś zabawki to chętnie przygarnę , najbardziej lubiępluszaki,obojętnej wielkosci i zwierzątka

Gość Karawaning to sposób na życie
Witam, ja oddaje takie żeczy po moich dzieciach do fundacji firmy erst&young oni opiekują się kilkoma wielodzietnymi rodzinami morze tam im odeslij...

Gość buheeeeeeeeeee
mamusia Chomiczka Tupunia, mam kółko do biegania, jedna klatkę metalową a jedną szklaną ;) a co do tej fundacji to chetnie bym oddała, ale mam już chętnych ;)

Gość Kikkiriki
I jak tam masz jakieś zdjęcia:) ?