Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasitia

Moja mama ma obsesje na punkcie ciazy

Polecane posty

Gość Pasitia

Mam 23 lata, chlopaka z ktorym jestem 2 lata, jestem w trakcie studiow. Ona ciagle mi powtarza zebym tylko w ciaze nie zaszla :O Gdy w jakims filmie czy serialu mloda dzieczyna zachodzi w nieplanowa ciaze to od razu mnie ostrzega zebym tylko ja nie zobaczyla jak to jest, gdy jade do chlopaka to robi dziwne miny i pyta czy musze jechac do niego do domu i czy nie mozemy sie spotkac gdzies w miescie :O Dodam ze wie ze uprawiam sex, wie ze biore tabletki i wie ze nie planuje dziecka w ciagu najblizszych kilku lat :O Rozumiecie cos z tego?

Gość Pasitia
Mowi do mnie jakbym byla conajmniej 16 letnia nieodpowiedzialna gowniara a nigdy jej nie zawiodlam

moze bylas nie do konca zaplanowanym dzieckiem, strach, ze nieplanowana ciaza skomplikuje ukonczenie studiow, podjecie pierwszej pracy. Porozmawiaj na spokojnie- po raz ktorys i uspokoj ja . Moze takie czeste wyjasnienia zmniejsza jej lek.

Gość bez nickowa.....
Po prostu sie o ciebie martwi

Gość moja tez tak miala przez 3 lat
ciagle jakies czarne wizje itp. a szczerze nawet jakbym wpadla to nic jej do tego bo pracowalam i studiowalam i sie sama utrzymywalam w zupelnosci, a teraz skonczylam studia i .... odwrocilo jej sie, i kiedy wreszcie wnuczek i kiedy bedzie, a moze nad dzidiusiem popracujecie, a moze to moze tamto bo wszystkie kolezanki juz maja :/ (dodam ze nie jestesmy malzenstwem) normalnie masakra. Ja w ogole na razie nie chce miec dzieci i najprawdopodobniej w ogole nie chce ich miec. Teraz zartujemy jak przyjezdzamy do niej z kotem ze "wnuka przywozimy" ale kurka jak tak dalej bedzie to tez sfiksuje u matek to chyba normalne - zawsze musi byc to cos na co musza sobie ponarzekac i potruc, dlatego jest to glowny powod mojej niecheci do dzieci - nie chce byc matka

Gość ehehehe......
znam to, mi od 16 roku zycia nie tylko mama ale i babcia mowily zebym tylko nie dala sie "obciazyc", nawet kiedys jak majac 18 lat pojechalam na biwak ze znajomymi moja mama zadzwonila o 4 nad ranem z pytaniem czy juz jest babcia....a teraz najlepsze: obecnie mam 27 lat, meza izespol policystycznych jajnikow czyli nie moge miec dzieci..wiec moja rodzina na darmo sie tak martwila