Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emuher

wirus hpv a seks do ust

Polecane posty

Gość emuher

dziś przeczytałam o wirusie hpv który atakuje gardło ja do dziś brałam mężowi do ust a teraz będę umierać ze strachu

wedlug mnie taki seks to ochyda jak Ci nie odpowiada to wyraźnie powiedz o tym partnerowi takie cos jest obrzydliwe i oczywiście że można dostać czegoś różnych chorób a w dodatku jak już boli Ciebie gardło w życiu bym nie wzięła do ust penisa na wymioty już mnie zbiera,a faceci to nie długo będą wkładali kobiecie do uszu swojego smoka bo już do kazdego otworu pchaja wolę być do końca dziewicą niż godzić się na takie rzeczy DO UST FUUUUUUUUUUUJ już mi się chce rzygać,po prostu zaprzestań takich stosunków masz prawo do tego!!!!!!

A stwierdzono u Twojego męża taki wirus? Jeżeli nie to myślę, że nie masz podstaw żeby podejrzewać, że ból gardła jest od tego. U mnie podejrzewali też tego wirusa ale wszystko było ok. A co do mojej poprzedniczki to chyba tutaj nie należy sie wypowiadać co y się zrobiło a czego nie.

Gość ewamuhr
Jesteście bardzo fajne dziewczyny, rozumicie problemy małżeńskie, dla udanego związku należy i do tego się posunąć. Taki seks naprawdę sprawia przyjemność nietylko dla faceta.