Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amia .

dlaczego faceci są aż tak beznadziejni ? ;/

Polecane posty

Gość Amia .

nie mówię, że wszyscy oczywiście. mam koleżankę, która chodzi ze mną do klasy. chciała sprawdzić czy chłopak, który jest z Nią już 3 lata jest jej wierny i nie leci na inne. Wiecie co zrobiła ? poprosiła znajomą tego chłopaka (doobrą znajomą, którą lubi) aby wkręciła mu jakąś bajerę i później zaproponowała sex. Adrianna pewna, że jej chłopak wyśmieje dziewczynę, po szkole dowiaduje się, że on na pytanie "będziesz ze mną uprawiał sex" ? rzekł : "tak kochanie, pragnę Cię" . Osz kurwa! Ada od razu poszła do Jego mieszkania, rzuciła mu klucze pod nos i wykrzyczałam że ma się jej więcej na oczy nie pokazywać! kretyn ....

Gość carmexowa
no to ona wykrzyczala, czy ty?:o

Gość Amia .
ja 19 Ada rok młodsza (z problemów zdrowotnych poszła rok później do szkoły) Chłopak ma 23 lata i może dziecinne jest to co zrobiła Ada, ale to nie zmienia faktu, że koleś to kawał skurwysyna !

Gość Amia .
soryy ... miało być "wykrzyczała"

Gość Amia .
kuuurwaa!! rok starsza miało być

a moze sobie zwyczajnie zazartowal? jakby do mnie tak bez precedensu znajomy wypalil z takim tekstem. wzielabym to za zarty i podobnie odpowiedziala. bez sensu.. od gadania do czynów daleka droga :o

Gość kocichrupek24
Urzekła mnie Twoja historia. Nie zapomnij dać cynk dziennikarzom "Uwagi" żeby zajeli się sprawą. Do uczuć w dorosłym wymiarze trzeba dorosnąć, bo inaczej rzuca się kluczami i bawi w głupie gierki:) ŻAL!!!