Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takao

masturbacja

Polecane posty

Gość takao

hej. Pytanie jak sie masturbowac by miec długi orgazm? I jak najlepiej najfajniej sie masturbowac?

Gość iuiyuiiyyii
Ja zrobiłam ten błąd, że cały życie (mam 20 lat) masturbowałam się w taki sposób, że opierałam się cipą np na kancie biurka. "Orgazm" przychodzi mi wtedy szybko, jest bardzo przyjemnie, ale to chyba nie to Teraz próbuję nauczyć się masturbować tak, aby osiągnąć prawdziwy orgazm.. włączam sobie jakiś fajny film i masuję cipkę, wkładam palca, albo coś innego :P I robi się przyjemnie ale nie mogę dojść i kończę "swoim sposobem"...

Gość walikon
A chlopacy jak najlepiej? Ja sobie odpalam zdjecia lasek i wyobraznia pracuje, a orgazm mam tylko jak sobie wyobrazam laske ktora mi sie najbardziej podoba a tak to tylko spust.

Gość iuiyuiiyyii
No, wyobraźnia :) Ja sobie wyobrażam jak ktoś wylizuje mi cipkę, mmmm

Gość normalny facio
a ja lubię w autku masturbacje podczas gdy obok przechodzą laski

Gość normalny facio
w obcisłych spodniach są sexowne laski

Gość normalny facio
lubię tryskać gdy już przejdą obok i widzę ich tyłeczek maże aby laska cofnęła się i patrzyła na walonko

Gość normalny facio
ale wtedy można laskę rżnąć np 3godziny i nie dojść a laska jest wypompowana

Gość kochaniutka__26
dobry doradca...Masz racje ja jak sie masturbuje dostaje tylko orgazm ,gdy ściskam nogi i pośladki tak moge się doprowadzić do kilku zajebistych orgazmów ,ale w łaśnie gdy to robie z facccetem ciężko mi pzychodzi i czasem musze paluszkami pomóc by dostać :(

Gość kochaniutka__26
i teraz troszkę staram sie inaczej to wymyślac, choć wychodzi na to ze i tak potem wracam do swojej pozycji :)

koniecznie musisz się starać zmienić sposób masturbacji najlepiej palcami stymuluj łechtaczkę Jest to prosty sposób a jednocześnie łatwy dla partnera

kurcze ja tez tak mam, ze dojsc muszę miec napięte miesnie ud i najlatwiej jest mi osiagnac orgazm na stojąco czyli np. nie ma mowy zebym doszla w pozycji klasycznej z ugiętymi nogami, chociaż jak na ironię jest mi wtedy cholernie dobrze ale z orgazmu nici :(