Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espees

popisze ktoś ? mi sie nie chce spać jakoś :/

Polecane posty

Gość titi123
śpisz? czy jeszcze czekasz?

Gość po złym dniu przychodzi dobry
o czym chcesz pisac?? ja nie śpię, nie mogę...trzęsie mną ;/ :(

Gość titi123
Co się dzieje? Boli Cię coś?

nie, nie śpie, pisze jeszcze na gg z kimś ;) ale juz zaraz i tak ta osoba idzie echh i bede tez musiał isc spać na siłe ale nie moge jakos zasnąć :/

Gość titi123
na siłę nie zaśniesz..........

Gość kaszalotjeden
No słucham ,bo zaraz idę spać i zostaną ci tylko ludziki z kasztanowców:)

a idzie znimi pogadac jakos sensownie i na luzie ?? :) bo teraz to nie godzina na poważne rozmowy ;)

mną trzęsie ale powoli przestaje...z powodu byłego :/ zlamany kutas kurwa mać

Gość titi123
do po złym dniu przychodzi dobry No to Cię rozumiem jak musisz sie fatalnie czuć....... Olej go.......

a to że obca laska ...hmm po półtora roku , po kitach że nie lubi lasek z solarki, pomaranczowych od fluidu i z czarnymi od tuszu oczami , po półtora roku razem nagle zaczął wzdychać do takiej jednej, zrobił to publicznie więc poczułam sie urazona i natychmiast z nim zerwałam...teraz widzę że w portfolio moje foty przerzucił na drugie miejsce czyli ta suczka jest wązniejsza niż ja. w sumie to od początku wiedziałam, glupi obrzezaniec

ja rozumiem, że ktoś może nam sie znudzić, on mi sie nudził, ale chcialam go elegancko zostawić ewentualnie potajemnie zdradzić, ale mówić mi że mnie kocha a publicznie okazywać jak sie podnieca tą drugą???? :( nie mogę ...nie mogę...chyba zaraz sie upije :./ :( ale zjeb...chciałabym sie zemscic jakos ale niewiem jak,.on mi wisi jeszcze kase

no głupi..nie powinienem tego mówic, bo nie lubie obrażać ludzi ale dla mnie takie dziewczyny to puste szmaty...na pograniczu materialnych prostytutek...plastikowe, specjalnie tak siebie robią, żeby wyrwać na kase naiwniaka..żygam, jak na nie patrze...myśla, że są słodkie i seksowne a dla mnie sa żałosne :/ i sory, że to napisze ale ten gość o którym piszesz jest naiwny i łatwowierny..trzba sie orientować z kim ma sie do czynienia :/

ale co tam, ona mu nie roibła nadziei, ona ma swoje życie, on się w niej tylko zabujał , pustak jeden , nie będzie miał ani mnie ani jej...mam nadzieję ,że nigdy już nie trafi na uczciwą laskę, poprzednia go zdradziła...inna wykiwała ...tylko ja byłam naiwna , dobra i głupia ;/

ja bym chciał taka dobrą dziewczyne a trafiam na pustaki :/ to jest kurwa nieuczciwe :/

a skąd jestes? może sie dopasujemy:D

no coś Ty :P ja lubię młodszych :) od ostatniego tez byłam starsza :) ale szkoda, że Sląsk kurcze sporo tu ze slaska , Auroton, Sossssss , Ty ...dziwne ;)

ostatnio na wakacjach spodobal mi się 2 lata młodszy :) ciągle na mnie patrzył, ja w sumie na niego też...może mogło coś być z tego, ale byłam niestety z chłopakiem...chociaż wszyscy widzieli że on mnie nie kocha,... i w sumie vice versa...w ogóle jakie chamstwo, jak ja bym flirotwałaz innym to juz bym był dziwka, ale jak on by gadał z inną to byłoby "nic takiego" ;/

20

no Warszawa...miasto ch***** i zyebów dla których liczy sie tylko lans, to jak wypadną przed kolegami, szybkie auto i pokazanie sie z laską którą każdy chciałby przeleciec;/

dobra przesadzam normalni faceci pewnie też tu są ide spac bo pozno, pa espees ;) może zostaniemy wirtualną parą albo chociaż znajomymi:D