Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NeLL92

Czy mogę być w ciąży??? Pomocy

Polecane posty

Gość NeLL92

Witam mam takie pytanie 3 dni temu współżyłam z moim facetem i pękła nam gumka w prawdzie od roku biorę tabletki antykoncepcyjne i z tego opakowania nie ominełam zadnej wtedy byla to dopiero 4 tabletka z nowego opakowania.Troszke nie daje mi to spokoju poniewaz bola mnie piersi(sa wrazliwe jak przed okresem). Z gory dziekuję za udzielenie mi odpowiedzi:)

Gość czyżby to dalszy ciąg tego
a po co bierzesz tabletki skoro i tak używacie gumek??

Gość NeLL92
Tabletki biore juz od jakiegos czasu poniewaz musialam...Nie jestem zbyt przekonana do tabletek antykoncepcyjnych(jesli chodzi o ich dzialanie) wiec dodatkowo stosujemy gumkę a ze nam pekla i do tego jeszcze te piersi jestem troszke zaniepokojona...

Gość czyżby to dalszy ciąg tego
gdybym za każdym razem miała być w ciąży gdy pobolewały mnie piersi to miałabym chyba już drużynę piłkarską. ;) Wyluzuj -po 3 dniach od stosunku nie ma żadnych objawów gdyż równie dobrze nawet mogło jeszcze do zapłodnienia nie dojść.

Gość NeLL92
Ok... A tak w ogóle istnieje ryzyko wpadki w sumie te tabletki juz trochę biore ale nie jestem do tego przekonana po prostu...

Gość NeLL92
Dziewczyny bardzo was prosze o odpowiedż!!!

Bralam tabsy 5 lat i tylko przy pierwszym op. sie zabezpieczalismy z mezem dodatkowo pozniej kochalismy sie bez niczego do konca i przez te 5 lat nie mielismy zadnej wpadki. ;)

Gość NeLL92
Dzięki dziewczyny mam taką nadzieję że jednak nie jestem:) A co do gumek to tak jak mi sie teraz zdarzyło sama gumka nic nie daje KAMCIA zawsze może pęknąć nie sądzisz??

Gość heheheha
Jest większe prawdopodobieństwo wygrania w totka niż że zawiedzie równocześnie gumka i tabsy. :)