Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantii

Chlopak mnie biję, ciagnie za włosy

Polecane posty

Gość pantii

Jestem w moim chlopakiem juz prawie rok.. Ostatnio zaczał używać mnie jako zabawki.. np. ciągnie mnie za wlosy, daje mi z calej sily klapsy mimo że wie, że to mnie boli, wykrzywia mi rękę , nieraz aż cała się zegnę, uderza mnie po piersiach.. robi to mimo że wie że mnie to boli, ale jak tlumaczy ' przeciez to zarty są ' ale mnie te zarty nie smieszą.. wiem, ze powinnam z nim zerwać, ale to wlasnie chlopak z ktorym bardzo duzy przeżylam ii nie wyobrazam sobie nie ma go obok siebie.. Co mu powinnam powiedzieć żeby wkoncu przestał to robic ?!

no to co ty chcesz jak sobie pozwalasz i chcesz z nim byc to widocznie ci sie to podoba!!!

Gość Anczura
Oj przestań!!! jeszcze jeden klaps nikomu nie zaszkodził! Ja tam lubię jak mój facet panuje w domu! Jest królem lwem dla mnie i tak ma się zachowywać!!! Jak nie to spakuję manatki i wyrzucę za drzwi! Kobieta musi wiedzieć do kogo przynależy. A jak jest niegrzeczna to i wykręcenie ręki się należy. Wiem, ze to ciężki temat ale ... dziewczyny!!! Czasem same sobie zasługujemy na to! Za częste wyjścia na miasto, za dużo kasy wydane na fryzjera i kosmetyczkę - Wy się dziwicie, że faceci muszą odreagować?!? Pokazują nam, że też chcą być dla Was ważni, ot co!

Gość Anczura
No i jeszcze dodam, że często robimy to w pupe tuż przed wypróżnieniem...ale wszystko robię dla mojego misia. Także, dziewczyny nie bójcie się szarpania za włosy, bicia w cycory i klapsów...może być gorzej.

Gość slodkaaa
moj facet podczas seksu tez czasem daje mi klapsy. lubie to. ale raz powiedzial do mnie gdy sie kochalismy "moja suko" i to mnie wkurzylo i to bardzo nie wiem ale poczulam sie bardzej urazona niz pozadana. jak on sie zdziwil ze ja tak zareagowalam widac bylo ze zrobilo mu sie glupio za to co powiedzial. oczywiscie stosunek przerwalam z tego powodu:) mial nauczke:P

Gość Janek ze Starachowic
Słodka, nie przerywaj stosunku. To grozi problemami z erekcją. Moja Pani obraziła się kiedyś jak puściłem bąka w pozycji 6/9. Powiedziała, że popsułem atmosfere:(

Gość Anczura
ja na bączki też się nie obrażam! no bo za co? przecież sama jemu gotuję to i mam - efekty uboczne swego kucharzenia! a że słabą kucharką jestem to same rozumiecie - czasem nawet jakiś kleksik przy 6/9 się przytrafi :-)

Gość Anczura
Zapomniałam dodać zdarzyło się raz rozwolnienie po mleczku...no i jak mi w oczy poleciało to mój misio wstał z łóżka i powiedział!" NIE WYCIERAJ TEGO ANNO! Jesteś teraz niewidomą! Możesz tylko używać zmysłu powonienia."

Gość Anczura
No i załatwiona byłam! Nie wiem czy tak mają niewidomi, ale ... zesztywniałam... takie podniecenie mnie wzięło, że nawet włosy łonowe i te na pachwinach mi stanęły! No tak mojego Pana to podkręciło, że i on stanął - w bezruchu niestety! No nic, bo ja tu o sobie... Janku ze Starachowic, a może ja powinnam jakiś blog swój założyć? mogłabym się podzielić swoimi doświadczeniami, może komuś bym pomogła?! Czy trzeba mieć do tego jakieś specjalne uprawnienia??? Pomóżcie!

Gość Krysza strzykuła
Wiesz Anczura, nie ty jedna znosisz takie upokorzenia. Mój Maniuś to zawsze zakłada rajstopy S-ki i chodzi w nich, a włosy mu się tak dziwnie układają pod tym tjulem. Każe do siebie mówić MILEJDI. Najgorzej jak mu się pocą stopy w rajstopach i każe mi wąchać je po całym dniu. Kiedyś go przyłapałam ze szminką w okolicach pomiędzy odbytem a moszną to tłumaczył że szminka łagodzi podrażnienia gdy mu się pachwiny zapocają!

Gość Anczura
Ale kto tu mówi o upokorzeniach! Czuję się wyróżniona! Niewiele kobiet ma taką swobodę w łóżku i poza nim! Czuję się kobietą wyzwoloną!!! A Z Twoją MILEJDI chętnie umówiłabym się na jakieś zakupki albo do kosmetyczki! Może rajstopki albo chociaż odcień szminki pomogę "jej" dobrać do groty nestle?!?

Gość Janek ze Starachowic
U mnie w Starachowicach to mamy inne upokorzenia. Np jak seks był nieudany to kończę na firanki, żeby partnerka była zła i musiała prać zamiast leżeć z obspermionym brzuszkiem koło mnie!

Gość autorko jak cię będzie
bił szarpal itp. to ty go jeszcze pocałuj w dupe

Gość co to ma niby być
głupek, powiedz mu, że to nie są żarty i ciebie to boli. A jak nie, to dla żartów zamówisz chłopaków z pobliskiego osiedla... debil.

Gość Nie znacie się KVRWA!
na sztuce miłosnej i tyle wam powiem!

Gość pitu pitu bla
albo sie przymierza do lania cie po slubie i patrzy ja zareagujesz, albo ma ukryte sadomasochistyczne marzenia i patrzy czy możesz byc jego suką

Gość Podnieta
Moja kobieta ma największą podniete jak zmywa naczynia. Czuje się wtedy spełniona! Bije ją rzadko i raczej przez papier, żeby nie było śladów.