Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantii

chłopak mnie bije

Polecane posty

Gość pantii

Jestem w moim ukochanym juz prawie rok.. od pewnego czasu zaczal mnie zle traktowac.. daje mi klapsy tak mocne, że zostaje mi ślad jego reki, ciagnie za wlosy, wykrzywia rękę, aż cała się zegnę, bije po piersiach, raz mnie popchnal tak że się przewrocilam.. Jestem mloda mam 18 lat - on 22 i nie wyobrazam sobie z nim zerwac.. Za duzo z nim przeżyłam nowych rzeczy.. co mu powinnam poweidzieć, zeby przestał mnie tak traktorwac ? zawsze jak z nim o tym rozmawiam mowi że to przeciez zarty są, a ja mu ze one mnie nie smieszą.. jednak robi dalej to samo

Gość nie wyobrażasz sobie
z nim zerwać to wyobraź sobie siebie z powybijanymi zębami i limem pod oczami :)

Gość uciekaj od niego

Gość nie odchodź od niego
tworzycie wspaniały układ patologiczny,ty pusta panna on sadysta,jak go zostawisz to inną ofiarę sobie znajdzie i po co inna ma cierpieć:)

Gość kjhkhk
za duzo z nim przezylas?:D majac 18 lat i bedac z gosciem rok czasu?:D to ty widac zycia nie znasz;] spierdalaj gdzie pieprz rosnie, bo wyrosnie z was nastepna patologia....

Gość ja na kafe..
he he,,, jak zrobil to raz - to zrobi i drugi.. pamiętaj. żebys nie zalowala kiedys ze z nim jestes..

Gość milicyjno-policyjny Docent
na policję zgłoś

Gość Karawaning to sposób na życie
Powiec Ojcu niech mu wpi....doli i go wtedy zostaw. Nie on jeden na swiecie....

Gość jaMMM
BOZE!!!!!!I TY JESZCZE ZNIM JESTES!!!!!!!!!!!!!!W PIERWSZEJ CHWILI OD JAKIEGOS AGRESYWNEGO ZDARZENIA Z JEGO STRONY POWINNAS GO ZOSTAWIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BICIE NIE MA NIC WSPOLNEGO Z MILOSCIA I ZOSTAW GO JAK NAJSZYBCIEJ A JESTES MLODA I JESZCZE NIE RAZ PRZEZYJESZ CUDOWNE NOWE RZECZY Z KIMS NORMALNYM A NIE Z TAKIM IDIOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gjggggggggggggggggjjj
a powininen ci dobrze wpierdolic to moze bys cos zrozumiala wreszcie tepa dziewucho

czegoś tu nie rozumiem... ale kiedy on Cię tak bije? w czasie kłótni? podczas seksu? czy po prostu tak się wygłupia? w każdym razie to i tak chore...