Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o odppppp

Panie stosujące tabletki antykoncepcyjne - proszę o odp

Polecane posty

Gość proszę o odppppp

Witam . Postanowilam zacząć brać tabletki anty, lekarz przepisał mi Naraye. Wczoraj wieczorem zaczął mnie mulić brzuch, zauważyłam na bieliźnie plamkę więc zażyłam pierwszą tabletkę . Do rana tampon był tylko delikatnie zabrudzony, taki porządny okres zaczął się przed południem. Czy dobrze zrobiłam zjadając tą tabletkę wczoraj, czy za wcześnie ją wzięłam i powinna być od dziś ?

Gość biore pigulki juz kilka lat
ale pamietaj jak dzis, ze tez bylam dokladnie w takiej samej sytuacji jak ty przy pierwszym opakowaniu. Zaczelam brac gdy tylko pojawily sie pierwsze oznaki okresu, a okazalo sie ze taki normalny dostalam dopiero na drugi dzien. Ginekolog powiedzial mi, ze nie mam sie niczym przejmowac. Wiec przestalam o tym myslec, a sex bez dodatkowego zabezpieczenia zaczelam od 2 opakowania. jest ok. nie martw sie :)

Gość proszę o odppppp
Dziękuję 🌻

Gość kedrlinnna
po co trujecie sie tym dla dobra facetów ? zestarzejecie sie i po 40 będziecie babsztylami które złapią raka i do trumny współczuję

Gość do kedrlina
gdzie ty zyjesz dziecko kto ci takich bzdur naopowiadał

tabletkę bierze się pierwszego dnia krwawienia a nie plamienia. Krwawienie rozpoczyna dopiero miesiączkę, także lepiej się zabezpieczaj dodatkowo przez to pierwsze opakowanie.

Gość proszę o odppppp
KlauDDynka69 - tylko że ja NIGDY nie miałam plamienia dzień przed okresem, a miesiączkuję regularnie od 9 lat

Hej!!! Ja bralam pigulki 17 lat, nie masz sie co martwic, mialam podobne sytuacje i lekarz mowil, ze ok . Jednak zawsze doradza sie podczas pierwszego opakowania dodatkowe zabezpieczenie. Od siebie dopisze, abys poczytala na forum, co powoduja tabletki antykoncepcyjne, ja zaluje tych lat , ze je bralam. Poczytaj forum dyskusja ogolna- grzybice pochwy. Pozdrawiam

Gość ewo to że ty
brałaś 20 lat i jest wszystko w porządku oznacza twoim zdaniem że możesz takie złote rady dawac każdej dziewczynie ? Ja brałam 8 a spustoszenie w moim organiżmie leczę do dzisiaj , jedna będzie miała szczęście druga nie

Gość Paulana
a niektorz sie poprostu lecza hormonami i nie maja wyboru wiec nie ma co dskutowac :) najlzejsze hormon to yasminellebardzo polecam bo naprawde nie sa silne i prawde powiedziawsz jak po innych mdlalam i serce walilo mi tak ze oddechu nie moglam wziac to te to poprovtu miod, nic nie odczolam.