Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa wkurzony jestem

Wyjaśnijcie mi to

Polecane posty

Dlaczego przystojny facet w wieku 28 lat, bez dziewczyny podejrzewany jest o bycie pedałem(a jest hetero) , a brzydkiego nikt o nic nie posądza ?

Gość h e h e :D
Wiekszosc facetow w tym wieku jest w zwiazkach, czy to luznych, czy malzenskich. Ja bym na Twoim miejscu znalazl sobie panne i po problemie. Zerszta, az tak Cie to wkurza, ze ktos mowi pod Twoim adresem jakies oszczerstwa?

takie coś wkurza :(

Dlaczego brzydalowi też w tym wieku, bez dziewczyny nikt nie daje aluzji ? p.s. nie chce "jakiejś" dziewczyny

w takiej sytuacji brzydcy mają lepiej, a nikt nie pomyśli że przystojny nie weźmie pierwszej lepszej dziewczyny żeby tylko mieć :(

"Ja bym na Twoim miejscu znalazl sobie panne i po problemie" Ciekawe co powiedziałbyś takiemu kolesiowi, który przez 11 lat próbował poderwać i nic :D

gdybym się obracał z przeciętnymi dziewczynami te ładniejsze uznały by mnie za przeciętniaka i tylko bym na tym stracił

Ciekawe co powiedziałbyś takiemu kolesiowi, który przez 11 lat próbował poderwać i nic pech czy brak umiejętności ? może celujesz nie w tą co trzeba ?

Gość niccccc na siłę
lepiej byc samemu niz stwarzać pozory jak ma Cię trafić łuk Amora to i tak to sie stanie w czasie którego nie bedziesz sie spodziewał daj na luz mów żeś gej takich tera sie boją z roboty takiego też trudniej wywalić hihi młody jestes nic na siłę

Gość aaaa dlaczego
A ja teraz tak bardzo kogoś potrzebuję, że nie wyobrażam sobie Twojej sytuacji. Dlaczego jesteś sam?

Gość gfhgggfhfghfgh
dlaczego drowy i normalnej urody 28 latek jest sam: albo ma kompleksy, jest prawiczkiem (mały wacek, kompleksy w związku z niezaspokojeniem kobiety, lęk przed kobietami) albo ma niezdrową psychikę - nazbyt wysokie wymagania, problemy emocjonalne, problem z samooceną, niezrównoważony psychicznie jest zakompleksiony i ma niski popęd seksualny normalny 28-latek jeśli nie ma braków w urodzie i ma pracę zazwyczaj jest w związku, czy to małżeńskim, czy też nieformalnym. gdy 28-latka jest sama cały czas i nie wchodzi w związki z facetami to wszyscy podejżewają, że z nią coś nie haloo jest. tak samo jest z facetami.

Gość soap
Do powyzszej wypowiedzi: Pokaż mi taki paragraf,przepis prawny badz religijny, ktory nakazuje zwiazku kobiety i męzczyzny. Nie ma takowego, więc nie oceniaj faceta ze taki czy samty. Każdy decyduje o własnym życiu, jedni wolą przejść przez życie sami, bo nie czują potrzeby brania na siłe. Inni łapią się "każdej", byle mieć się do czego przytulić i pokazać wśród znajomych. A co powiesz jak trafiasz na same "suki". Po n-tym razie stwierdzasz: ''a chuj z tym wszystkim" i pasujesz na jakis czas. Tak jak powiedział autor, nie ma tam jakieś, musi być po prostu ta, konkretna. To samo tyczy sie zresztą kobiet. Tak działa selekcja naturalna i nic na to nie wpłynie. Pzdr.

"mów żeś gej takich tera sie boją z roboty takiego też trudniej wywalić hihi" Jak masz dawać głupie porady to lepiej nic nie pisz. Udawanie geja uwłacza moje godności osobistej. Ma też kilka dodatkowych minusów m.in. można dostać na ulicy, mieć ogólne problemy z ludźmi i wylecieć z pracy pod innym pretekstem, skończyć na bezrobociu jak śmieć, stracić wszystkich znajomych.

gfhgggfhfghfgh, właśnie miałem problemy z pracą przez Amerykański Kryzys Światowy (pie**** amerykanie ) i mocno skupiłem się na szukaniu pracy w innym mieście. Od tego czasu jak się przeprowadziłem będzie 1,5 roku bez dziewczyny, a bez dziewczyny 2 lata.

* 1,5 roku w innym mieście, 2 lata bez dziewczyny

co ma tarota do mojego problemu ?

Gość tttttttttttttttttttttttt
no ja mam 25 lat i mam ten sam problem. w życiu trafiałem na same suki, prawie pół roku temu zakończył sie 2 letni związek i jakoś perspektyw na nowy nie ma, bo chyba nawet sie niespecjalnie o to staram. teraz jestem sam, wygladam powyzej przeciętnej i już mam etykietkę, że jestem homo. popierdolone to zycie.

Ja zawsze miałem dziewczynę i wszystkim nowym znajomym to mówię bo to szczera prawda. Tylko oni chcą jakiś dowodów a ja nie zbieram zdjęć swoich ex i nie tyle że mnie uważają za pedała, co podejrzewają.

Ma ktoś tak jeszcze ?

Atrakcyjny towar szybko znika z półek nawet jeśli jest troszkę droższy, zapakowany w szary papier i obklejony taśmą nawet z przeceny wzbudzi nieufność. Z ludźmi podobnie.

Od 2 lat nie miałem czasu wystawić siebie na sprzedaż :P

a co sie przejmujesz jakimis stereotypami? jestes atrakcyjny? nie glupi? to miej w nosie to co inni mowia...rob swoje i napewno nie "jakas" , a JAKAS kobietka to doceni. Ludzie zawsze gadli i gadac beda, my poprostu idzmy do przodu.

olej to co mowia ludzie...oni zawsze gadali i gadac beda. Rob swoje i idz do przodu! Skoro jestes inteligentny i przystojny to napewno JAKAS, a nie "jakas" kobietka to doceni. nie szukaj niczego na sile bo ludzie gadaj...