Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania87..

buty i torebka

Polecane posty

Gość ania87..

Do czego się dobiera kolor torebki i butów? Wiem, że kiedyś było modne, że buty i torba w tym samym kolorze, ale teraz już tak się nie powinno ubierać. Ja większość butów mam czarnych, więc pasują do wszystkiego, ale kolor torebki dobieram do góry ubrania tj. w lecie noszę torebki pasujące do bluzki, a w zimie do płaszcza/kurtki. Dobrze robię? Jak wy dobieracie buty i torebkę do stroju?

Gość ania87..
tzn. co, bo nie rozumiem?

Gość Monaco79
Ja roznie, ale zawsze do czegos pasuje, np do paska, rekawiczek itd U mnie zreszta wszystko zawsze do siebie pasuje, z tym ze na rozne dziwne sposoby

no wiesz..takie dobieranie :) ogólnie mówie...:) jak to dziewczyny fascynuje, moda, zakupocholizm :) no wiesz o co mi chodzi :) nie rozumiem kobiet :)

Gość ania87..
Mnie to bardzo fascynuje :D Uwielbiam ubrania, zakupy, wybieranie różnych zestawów z ubrań na każdy dzień. Torebki po prostu kocham. Kolekcjonuję je, mam ich bardzo dużo. Dlatego nikt nigdy nie ma problemu z kupnem dla mnie prezentu, jeśli jest jakaś okazja :P Każdy wie, że z ogromną radością przygarnę jakąś nową torebkę.

Gość Espresso_1978
Bizuterie tez kolekcjonujesz? Bo ja torebek nie lubie, ale bizuteria...

Gość ania87..
Raczej uzależnienie od torebek ;) Ale ja też nie rozumiem dlaczego faceci spędzają tyle czasu przed tv, z puszką piwa, oglądając mecze :D ja nigdy w życiu nie obejrzałam ani jednego meczu, nie jestem w stanie wytrzymać nawet 5 min

Gość ania87..
Niee, biżuterii nie lubię. Nosze tylko małe kolczyki i zegarek, nic poza tym. Ale lubię też staniki kupować :)

kto jak kto...ja nie należe do takich ;) ale wiesz..mecze to emocje, można komentować, podenerwować się, nieraz wpaść w eufiorie..są obecne emocje, a piwo to dodatek, który je wyostrza :) A torebki czy buty ? nuuda i monotonia :):)

Gość ania87..
Dla kobiet zakupy to też emocje ;) A jaka radość, kiedy jakaś wymarzona (i droga!) rzecz jest przeceniona o jakieś 50% ;) Nie mówiąc już o wyprzedażach pod koniec sezonu, czy wprowadzaniu nowych kolekcji do sklepu

widziałam dziewczynę,która miała kolor torebki taki sam jak kolor korali wyglądało to rewelacyjnie kolor morski i biała bluzeczka z kołnierzykiem