Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafkahh

na prywatnych uczelniach się kupuje papier, a nie uczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kafkahh

nie mam nic do dodania 🖐️

Gość skocz do szamba
ale tylko w polsce bo w cywilizowanej usa na prywatnych uczelniach jest najwyższy poziom na świecie 🖐️

Gość w usa jest najnizszy poziom na
swiecie ogolnie 🖐️

Gość skocz do szamba
w szkołach społecznych, odpowiednikach naszych podstawówek często jest niski poziom ale często nie odstaje od naszego i ludzie myślą że jest tak tragicznie bo nie mają geografii. ja mówię o szkolnictwie wyższym 🖐️

Gość skocz do szamba
no właśnie, anthlonko - to najbardziej wina braku lekcji geografii w szkole a nie ogólnego poziomu :)

Gość Czy 10 centymetrowy penis w
Nawet mogliby go dostawać za darmo,problemem jest to,że ten papier jest w świetle prawa równoważny innym. Gdyby ustawodawca wcale się nie wypowiadał na temat dyplomów i odpowiadałaby za nie jedynie uczelnia to wszystko byłoby ok.

Czy prawnik wykształcony w Polsce mógłby liczyć na jakąś inną karierę w USA,niż sprzątanie mieszkania prawnikowi amerykańskiemu po Harvardzie,raczej chyba. Myślicie,że prawnik czuje kompleksy w stosunku do prawnika polskiego,że nie wie gdzie jest Polska.

Gość kafkahh
hahaha ale kretynka- w doopie bylas i goowno widzialas

Jakie może mieć umiejętności potrzebne przeciętny absolwent w polsce chociażby siódemkowy,jeżeli do wieku lat 19 uczył się lub uczy wszystkiego się po trochu, jeżeli nie ma jakichkolwiek profili w szkołach dla ludzi zainteresowanych określonym kierunkiem kształcenia,na których byłaby okrutnaq selekcja.

Gość skocz do szamba
w usa najlepsze "podstawówki" tak jak u nas są szkołami prywatnymi u nas najbardziej uzdolnieni studenci idą na publiczne uczelnie bo mając do wyboru to samo płacąc i to samo nie płacąc wybierają najczęściej to drugie. oprócz tego istnieją też w polsce bardzo dobre prywatne np. koźmiński 🖐️

To prawda. Po ch na informatyce uczą takiego g... jak filozofia i socjologia?. Psychologia jeszcze się przydaje, ale reszta tylko zaśmieca mózg i marnuje czas studenta. A mógłby mieć przedmiot z programowania.

Najbardziej przyszłościowa jest branża urzędnicza,ale i tak prawdziwe pieniądze zacznie się tam zarabiać po dojściu do dyrektorskich stanowisk.Dzieje się tak nie tylko z powodu dennego szkolnictwa. Dziwne idą czasy,na wybicie się to może nie wystarczyć doktorat,czy znajomość wietnamskiego perfekt.

Gość kjhjjhjh
ta, kupilam sobie dyplom.. w ogole sie nie uczylam:D smieszni jestescie..siedzialam w ksiazkach jak student uczelni panstwowej..moja kolezanka studiowala na podobnym kierunku panstwowo, i tak sie skladalo ze polowa profesorow uczyla tez mnie..wymagania byly takie same,, oblewania tez..poprawki byly nam nie obce..musialam napisac prace magisterska i sie obronic.., osoby ktore pisza ze na prywatnych uczelniach nie robi sie nic, widac ze nigdy tam nie studiowaly..

Gość kafkahh
kjhjjhjh - "studiowałam" tam rok, i przeszłam na państwowe.żeby dostać zaliczenie wystarczyło zrzucić się grupą po 10 zł, kupić porządne whisky i przedmiot na 5 zaliczony. rzadko zdarzał się wykładowca ktory jednak czegoś wymagał.

Gość kafkahh
za to widać, że Ty kjhjjhjh studiujesz prywatnie, bo nawet nie rozumiesz metafory i sensu zdania "kupienie papierka" . nikt nie mówi, że nie masz obrony itp, chyba nie myślisz, że miałam na myśli kupienia papierka jako pójścia do dziekanatu, dania odpowiedniej kwoty i odebrania dyplomu..? i to jest właśnie mentalności myślenie studentów z prywatnej uczelni...

Gość taka sobie słaba fotka
w dupie to bty chyba byłaś cipo , nie obrazaj mnie chyba że to twój poziom biednego wsiura z podmiejskiej patologii

Gość ludzie z dziennych to biedaki
dobra nie gadajcie z nią bo to corka alkoholików pewnie i tak sie rzuca , że szkoda gadac, mysli że na państwową uczelnie cięzko sie dostac hahaha , szczególnie teraz jak jest niż... u mnie 50% osob na prywatnej dostało sie na dzienne panstwowe ale nie chcieli, stać ich na prywatne to studiują, a was nie stać i płaczcie sobie i możesz psioczyć na bogaczy , chuja zobaczysz i tyle

Gość ludzie z dziennych to biedaki
oczywiście te 50% co się dostało na dzienne czekało na wyniki rekrutacji z prywatnych :classic_cool: ostatnio wpadł mi w oko pewien bogaty chłopak , wozi się oplem kalibrą , takich nie znajdziecie na dziennych

Gość kafkahh
na wieś jeżdżę w wakacje poodpoczywać :) no tak się składa, że nie jest tak łatwo dostać się u mnie na państwową- sama jestem z drugiego naboru. a na prywatnej byłam na liście studentów bez rekrutacji, w dni zaniesienia dokumentów. warunkiem wpisania mnie na nią było : dostarczenie zaświadczenia o wpłaconych czesnym. jak to ładnie ujęła pani z dziekanatu "kto pierwszy, ten lepszy" ;)

Gość kafkahh
wybacz, ale nie chodzę na uczelnię po to, żeby zobaczyć kto jakim autem się wozi ^^ to teraz już rozumiem skąd Cię stać na te prywatne studia, doopy daje , to i ma ^^

Gość Tecza po buurzyy
Haha kolejny żałosny studencik z przerośniętym ego - tylko dlatego że studiuje na dziennych- nie zesraj się kurva :O nie liczą się studia tylko to jak, gdzie i za ile będziesz pracować- czyli zaradność i mądrość życiowa, co mi z obnoszących się swoim papierkiem studenciaków jak pózniej nie mogą znaleźć pracy, a jak nawet znajdują to jest ona za gówniana kase? I na chuj wam ten papierek ? Skoro wiekszosc z was i tak nie pracuje w zawodzie, a studiujecie po to żeby poczuć się lepiej od co studiują prywatnie bądź wcale- co swiadczy o waszym niskim i zakompleksionym ego

Gość ato ze cie przyjmą na prywatną
nie znaczy ze ją skończysz, po pierwsze musisz mieć na to pieniądze, po drugie uczyć się, nawet więcej niż na niektórych opaństwowych, bo jest konkurencja, na prywatnych studiują dzieci biznesmenów (nie mówie tu o zaocznych czy wieczorowych albo badziewiach typu pedagogika), Na prywatnej nie olewają studentów, nie ma łapówkarstwa i znajomków, każdy jest równy! I dlatego prywatne są dla ludzi na poziomie a nie dla plebsu

Gość kafkahh
to dziwne macie pojęcie plebsu ;) u nas na dziennych mało kto z 'plebsu' studiuje. nikogo prawie nie stać na opłacenie stancji /akadema i życia w mieście. ci biedniejsi poszli za prywatne zaoczne, żeby móc od poniedz- do pt zapiertalać w biedronce żeby mieć za co się utrzymać, opłacić stancje, szkole. i czego Wam na tych prywatnych zazdrościć? może renomy szkoły? ahahahhhahahah

Gość kafkahh
u nas na dziennych prywatnych studiują ci, którzy się nigdzie na uniwersytet nie dostali. a jak ktoś się nie może dostać na uniwerek, to sorry, ale powinien w ogóle nie studiować.

Gość kafkahh
ssam jaja swojemu staremu

Gość burkinafasos
nie bez powodu mówi się o tym, że odkąd zaczęły się masowo tworzyć prywatne uczelnie, w Polsce wybuchła masowa produkcja pseudo- magistrów. z resztą, gdy pracodawca ma do wyboru absolwenta po uniwersytecie, a po prywatnej uczelni - zawsze wybierze tego po państwowej. przynajmniej ma gwarancję, że dyplom jest za widzę i umiejętności, a nie za pieniądze 🖐️