Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się na czarno

Czy jak facet ma kłopoty ze wzwodem to znaczy ze kobieta go nie pociąga?

Polecane posty

czyli ma fetysz! moze wlasnie pogadaj o tym z nim! fev.....z tego co wiem to Kmicic jak zyl to z Toba nie pisal :D

Gość i co z tego że tampon masz
krew może i tak przejść:O bleeee

Andrzej K nie...nie pisał:)...ale zostawił herb :D....po sobie:)...i boczek przypalony :D....w jakkolwiek by on nie był postaci :D

Gość i co z tego że tampon masz
po co za takiego młodziaka bierzesz się? 23 latka to kobieta dojrzała a 20latek to dzieciak mentalnie :O

hehe....właśnie sie dowiedziałam ze sex w czasie okresu to hardcore :D

Pomarańczo a co Cię interesuje kogo ona sobie bierze :o Pytanie było konkretne. Obstawiam stres :) To na pewno nie znaczy, że go nie pociągasz.

Nie no, seks w trakcie okresu to całkiem normalna sprawa :D Minetka to jeszcze rozumiem, że hardcore :D A jeśli tampon jest odpowiednio dobrany to nie powinno nic przeciekać :o

to on za mną latał, woli widocznie starsze. I na pewno nie jest mentalnym dzieciakiem, ma więcej w głowie niż mój były 30latek.Nie uogólniaj.

nie ma to jak Perversja przybedzie :D 23 lata to dojrzala kobieta? plissssss.... nie ujmujac nic autorce of corse:D fev.....boczek? lubie boczek z jajkam :P:P

powiem tak, oboje jesteśmy studentami, więc różnicy nie ma za dużej. Tampon o dużej chłonności, wymieniany odpowiednio często nie przecieknie:) jakby była taka opcja 'potopu' to nie pozwolilabym mu na to, sama czulabym dyskomfort jakby zetknal sie z krwia

o jeju...ale marudzisz....za kilka lat i tak się zetknie z krwią! myślisz że facetowi chce się czekać aż okres jej przejdzie?!!! włazi w mokre cipsko i rżnie!!!...i ani mu w głowie antrakt!!! :D...przedstawienie musi iść dalej :D

Ale autorka przecież nie marudzi tylko broni się przed durnymi atakami pomarańczy :) Odrobina krwi to nic strasznego :D

haha różne są fantazje i pragnienia. Nie każdy lubi robić to w pozycji misjonarskiej przy zapalonym świetle

Gość dojrzała kobieta na pewno
nie brałaby się za 20latka:O dajcie spokój ludzie:D dowcip dnia

Gość dojrzała kobieta na pewno
a w oglule jakim brudasem trzeba być żeby z lenistwa do łazienki nie iść tylko zmieniać tampon przy partnerze.To własnie zabija namiętność autorko z pozoru takie pierdoły!

wypraszam sobie, nie jestem żadnym brudasem, zwyczajnie nie miałam ochoty korzystać z łazienki w akademiku

Gość ok.las
sa zele ktore pomgaja na klopoty ze wzwodem, tylko ze musi Ci go przepisac dr, np Ciesielski, chodzi o androloga, a on jest jednym z lepszych

Gość wstydze sie nawet na pomarancz
Kurcze , mialam identyczna sytuacje: ja, doswiadczona ( ponad 30lat), on 21 lat (powiedzial, ze prawiczek, ale nie chce mi sie w to wierzyc). Problemy ze wzwodem, miekl co chwila, strasznie trudno bylo go doprowadzic do konca. dwa razy skonczyl w moich ustach, i tylko raz, nie wiem jakim cudem, normalnie. Az mi glupio bylo.

Gość Andrzej Kmiciiic
piszesz tu jeszcze???