Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona tym co sie dzieje..

Dlaczego nas trują z każdej strony?

Polecane posty

Wrociłam właśnie ze sklepu i jestem przerażona. Cukier jest wszędzie, nawet w głupich otrebach pszennych czy jogurcie naturalnym, a nawet warzywach mrożonych na patelnie widziałam :o po prostu dodają go gdzie się da nawet jesli nie pasuje bo raczej cukier i otreby pszenne - zgroza:o nie wspominając o reszcie przyjaciol czyli E 7056, E 2315 E6666, co się dzieje do cholery ? wszędzie cukier i chemia :o Można sobie pomarzyć o zdrowym odżywianiu wolnym od cukru i chemikaliow :(

Gość szary mysz
to wypierrrrdddalaj na prerię chodować sobie zdrową żywność a nie trujesz o tym na forum dla zniewieściałych facetów i tępych raszpli szukających huuuj wie czego :O a jak ci się nie podoba to nie żryj - pewnie na zdrowie ci wyjdzie i schudniesz :O🖐️

Gość szary mysz a ty popracuj
na ortografia :o

profesor chrzanic wedliny, tego akurat nie jem, mieso w ogole jest naszpikowane chemia nie wiem jak mozna to spozywac :o szary, morde trzym 🖐️

Gość produkuja na sprzedarz
a nie do jedzenia i tylko kasa liczy sie

To Tusk naciskał, żeby się uzależnić od UE, zeby wprowadzić Codex Alimentarius i żeby przedsiębiorcy truli ludzi i wykorzystywali pracowników jak niewolników. To on zmusił między innymi Kaczyńskiego do podpisania traktatu Lizbońskiego. Teraz musimy tańczyć jak nam Unia Europejska zagra (czytaj koncerny i grupa Bildenberg).

a pocoz mi to gowno? :)

e niech nieswiadomi zajadaja i przyjmuja ja nie mam zamiaru;) a ty jak sie odzywiasz ? kupujesz jakies specjalne produkty ?

na slodko ? brrrrr :D tez uwielbiam serek z piatnicy ale z bazylią ktora rosnie na oknie :)

Gość nowy porządek świata
bo chcą nas wykończyć w "humanitarny" sposób