Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrancie

Co ze swojej szafy najczesciej zakladacie??

Polecane posty

Gość ubrancie

ja mam pare ulubionych rzeczy ktore mam juz kilka lat sa w dobrym stanie i je uwielbiam, i chyba wyrzuce je dopiero jak beda w strzepach, biala koszula, mam swoje ulubione dzinsy, 2 plaszcze( sa welniane wiec chyba nigdy sie nie zniscza) i sa w dobrym stanie, buty z gino rossi mam juz 4 sezon a wygladaja jak nowe, aha i sweter rozpinany dlugi czarny zakladam non stop

Gość na allegro jest mnostwo takich
ja tuniki dwie ulubione i w sumie leginsy laikrowe..ale kocham tez moje wytrate stare wranglery:-)

Gość A ja podarłam na kolanie swoje
ukochane dżinsy i już nigdzie nie mogę dostać takich, tzn. takich o tym samym fasonie, czyli idealnie przylegających do łydek i wąskich w kostkach wszystkie rurki sa jakieś luźne na mnie a te były idealne...

Moje ulubione--wszystkie mini spódniczki -obcisłe czarne dżinsy ze srebrną aplikacją -wydekoltowana obcisła bluzka z motywem pajęczyny na rękawach -wszystkie letnie sukienki w stylu retro -czarna obcisła mini sukienka z paskiem-klamra w kształcie motyla - obcisła czerwona spódnica dlugość przed kolano -i wiele innych ale nie chce mi się wymieniać.