Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloniowa dama

przy dziewczynach kolegow mojego faceta czuje sie jak slonica

Polecane posty

Gość sloniowa dama

nie wiem jak to mozliwe ze oni wszyscy maja takie laski, pasuje tam jak piesc do oka. A na dodatek jestem wysoka, mam 175 i 65 kg wagi, na co dzien czuje sie ze soba calkiem niezle, sporo cwicze, staram sie dbac o cialo (choc wiadomo jak sie pracuje na poltora etatu ciezko czasem nadarzyc ze wszystkim), tak czy siak jak tylko spotkamy sie towarzysko czuje sie okropnie, znika moj dobry nastroj, te dziewczyny sa po prostu nizsze, szczuple. Mamy takie jedno zdjecie z imprezy gdzie panowie nas poprosili zebysmy wszystki razem stanely...no do chuja wafla wygladam na nim jakbym byla jakas helga z niemiec. :(((( mam ochote juz wiecej ich nie spotykac, ale najgorsze jest to ze mam wrazenie ze moj facet mnie do nich porownuje :(

Gość arnika n1
przy takim wzroscie masz bardzo fajna wage. a tamte to chyba anorektyczki to niech one zacznasie leczyc na anoreksje. wrzuc na luz nie porownuj sie do innych , badz soba, zreszta chyba Twoj chlopak pokochal Cie taka jaka jestes.Jakzechce Ciezmieniac to go pogon, zapytaj sie go co mysl io Twojej figurze.

Gość a to ciekawe jest
ja mam 178 cm waze jakies 63-64 kg i jakos sie nie czuje tak jak Ty :p kolezanki mam rozne jedna taka co ma gdzies z 158 cm. glupio sie czuje przy niej ale napewno nie zle! :) i w ogole pomysl ze jak Ty sie przy nic czujesz jak helga to one przy Tobie jak krasnale. Nie chce nikogo obrazac :) probuje tylko przemowic do psychiki a co do faceta...w jakim sensie Cie porownuje? Jak ma jakis problem to jest to jego problem a nie Twoj :)

wcale nei jestes gruba, a co z tego ze wysoka?:) ejdni wola niskie, druzdzy wysokie. dziwie sie facetowi, ze Cie do nich porownuje.. jesli jego kumple mieliby grube dziewczyny, znacyz ze bylabys lepsza?

Gość sloniowa dama
zapytalam...jakos tak wymijajaco powiedzial ze jemu nie przeszkadzaja moje boczki i pupa, i ze dla niego jestem idealna ale jakbym chciala to mozemy razem pobiegac (jakos tak pomyslalam sobie ze to pewnie znaczy ze jednak przeszkadzaja skoro chce ze mna biegac)

Gość sloniowa dama
wiecie jak to jest, na co dzien czuje sie normalnie ale jak sie zbiora wszystkie takie chude i stanowia wiekszosc zaczynam czuc sie dziwacznie, mam wrazenie ze wszystko mi odstaje i ze wygladam pokracznie.

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
no to ruszaj dupę i biegaj, głupia babo. ;)