Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msciwawapanidd

Zemsta na facecie po latach

Polecane posty

Gość msciwawapanidd

Bylismy razem 4 lata znalazl inna gdyby nie znajomi nigDy bym sie nie dowiedziala. Na poczatku nie wierzylam w to co mi mowia "moj ukochany w zyciu by mi czegos takiego nie zrobil"!no coz mylilam sie zaczelam bacznie go obserwowac no i okazalo ze jednak cos jest nie tak, ciagle jakies smy chowanie telefonu , czestsciej zaczelam do niego dzwonic jak sie spozniaj - nie odbieral pozniej glupie tlumaczenie rozladowany tel(czesto mial wylaczony) i stalo sie najgorsze zobaczylam go z pewna dziewczyna gdyby nie to dziwne jego zachowanie i to co mi mowili znajomi pomyslalabym ze to jakas znajoma z pracy ,ale moje podejrzenia zmusily mnie do zadania pytania :co to za kobieta z ktora cie widzilam"? Smial sie i mowil "pchelko to znajoma mojej siostry" pczytulil pocalowal i powiedzial ze kocha mnie, zglupialam chcilam w to wierzyc tak bardzo chcialam.. Za jaks czas kolezanka znow go widzila z pewna kobieta zapytalam jak ona wygladala (opis sie zgadzal)zrobilo mi sie tak dzwinie ( Znajomi ciagl e mi mowili ze widuja go z kobieta gdy pytalam jak wyglada potwierdzali moj opis( w koncu pomyslslam ze on zwyczajnie robi ze mnie idiotke ze naprawde spotyka sie z inna( rozmaialam znim i ptyalam czy ma kogos jelSi tak niech odejdzie !zapewnial mnie ze sie myle itd!alez bylam glupia i naiwna! Nie wytrzymalam odeszlam, jaksie okazalao tak mial kogos ! Odeszlam z glowa podniesona do gory choc w srodku serce krwawilo (hmmm odeszlam to on mnie zostawil przeciez mial inna)no ale mi tego nie powiedzial to ja zdecydowalam, pisal dzwonil ale spotykal sie z nia, kochalam go ale nie chcilam z mim zanego konaktu nic! Po jakims czasie smsy pisal codziennie , spotkalm sie z nim patrzylam na skruszonego przybitego faceta .Utrzymywalismy konakt ale ja nei potrafilam mu wybaczyc tego co mi zrobil , ile lez wyplakalam , nocy niE przespalam jak sobie to wszysko przypominalam z kazdym dniem bardziej go nienawidzilam ,ale bylam dla niego mila itd(to juz byl etap mojej zemsty) Gdy po kilku miesiacach zobaczylam pozytywne zniwo mojego podstepu i usyszalam od nigo "kocham cie tak bardzo wszystkiego zaluje" cchilam by poczul sie tak jak ja kiedys by mu bylo przykro by sie zastanawial gdzie jestem co robie czy mam kogos . Teraz robie tak jak on kiedys nie odbieram telefonow, nie odpsiuje na smsy ,itd,,,,,on ciagl e pyta czy mam kogos ........ a ja mowie" moj tygrysku ja ciebie kocham " uczucie do niego z kazdym dniem jest slabsze ... nigdy mu nei wybacze! niech sie poczuje tak jak ja kiedys!I NIGDY JUZ NIKOGO NIE ZRANI! pewnie mnie potepicie za takie zachowanie ale musialam tu napisac Przepraszam za stylistyke ale emocje wziely gore

Gość msciwawapanidd
Dzis tez pisze ciagle smsy ,powiedzilam ze jade z kolezanka do jej rodzicow...i sie nie spotkamy

Gość msciwawapanidd
Dodam że ja go już kiedyś pobiłam, bo dostał czekoladki od mamy i dał mi je. A tak się nie robi.

Gość 3mam kciuki
Brzmi całkiem jak mój były :O Urwij mu jaja ode mnie... :P

Gość msciwawapanidd
trudno mi bylo komus zaufac , ale czas leczy rany mysle ze uloze sobie zycie i zaufam

Gość msciwawapanidd
urwie:)

Gość ddiddii
brawo, trzymam kciuki :)

Odejdź od niego całkowicie, wyślij mu sms "było miło, ale już się skończyło, pa" i wyłącz telefon ;)

Gość kot13
najszlachetniejszą zemstą jest zapomnienie.

Gość kamikogi
TRZYMAM KCIUKI , POWOODZENIA!

Gość kamikogi
co u ciebie autorko?

Gość victrol victrola
i bardzo dobrze. niech to bedzie dla niego nauczka :)

Przede wszystkim robisz krzywdę sama sobie, rozdrapując ciągle swoją rane.

Gość aha i achh
a ja uważam, ze dobrze robisz bawiac sie takim szmaciarzem, powodzenia, tylko nie pokochaj gnoja znowu 🖐️

Gość Gosia_24
Eeeee i o to się tyle rozchodzi ;] Żenada nie zemsta