Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudynaaaK

Pomocy !! Mąż spotyka się z naszą córką :(

Polecane posty

Gość KlaudynaaaK

Nawet się z tym nie kryją :( dodam że mąż ma 42 lata a córka 18 Adoptowaliśmy ją więc niby jest to legalne, najgorsze że mieszkamy wszyscy razem, a już z mężem i córką nie rozmawiam :(

Gość potro
Nie wiem czy legalne, ale z cala pewnoscia chore i niemoralne. Mam nadzieje, ze go nie kochasz i jestes na tyle finansowo niezalezna, ze moglabys bez problemu od niego odejsc.

Zaraz, zaraz, bo czegoś nie rozumiem w tej prowokacji. Znaczy się że adoptowaliście z mężem dziecko i teraz jak ono dorosło to twój mąż uprawia seks z waszą córką? To chyba nie jest legalne.

Gość nie jest legalne
Rodzice adopcyjni mają takie same prawa i takie same ograniczenia jak rodzice biologiczni, czyli nie mogą zawierać związków z przysposobionymi dziećmi. A tak w ogóle, głupiutkie to prowo.

Gość ta od bicia znowu prowo
zakłada ,patologia inaczej

Gość mam dla ciebie rade
pustaku , ADOPTUJCIE TERAZ SYNA I TY SIE Z NIM RUCHAJ WSZYSTKO BEDZIE LEGALNIE I PIEKNIE POD JEDNYM DACHEM KLAUDYNECZKO GLUPIA PIZDECZKO:)

Gość Fiutek099
Nieprawda. Przybrany ojciec może córkę legalnie fiutkować i brać ślub.

Gość nie jest legalne
> Nieprawda. Przybrany ojciec może córkę legalnie fiutkować i brać ślub. Przybrany a adopcyjny to dwie różne sprawy. Ojciec adopcyjny jest z punktu widzenia prawa takim samym ojcem jak biologiczny.