Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej K

kto zalozy fajny temat na dzisiejsza noc?

Polecane posty

Gość już dawno taki powstał panie s
no to przynajmniej dzięki mnie zaczęła się dyskusja w tym temacie dodaj sobie mój temat w stopkę pozdrawiam ;)

już dawno taki powstał panie s noo tak ... dyskusja się na tym twoim topiku rozwinęła ... życzę powodzenia

Gość ten sam temat co noc
ja, od kilku miesiecy mam zalozony jeden topik. W tym topiku, co noc, siedze i pije, wczytujac sie w kafeterie, od czasu do czasu cos komus staram sie poradzic, co normalnie uwazalabym za strate czasu, ale teraz, pozwala mi to podniesc sobie troche samoocene, po tym, jak zostawil mnie facet. wlasciwie to on nawalil, ja sie zezlilam i pozwolilam mu w klotni odejsc. I choc wtedy wiedzialam ze mam racje, to teraz chcialabym cofnac czas i powiedziec pare rzeczy troche inaczej, a niektorych wcale nie powiedziec. Moze wtedy nie sprowokowalabym go do pewnych zachowan i wypowiedzi, pod wplywem ktorych, uznalam kiedys, ze nie damy rady razem, bo jest idiota. Teraz wiem, ze jak idiota zachowal sie pare razy, a tak naprawde, to jest miloscia mojego zycia. 1o lat razem poszlo, no na pewno nie w niepamiec, ale mi w piety....

ale ja nic tam do dyskusji nie wniose! mnie ta Brodka nie rusza! zadna mnie nie rusza! nawet jak bym ja spotkal to i tak na mnie nie spojrzy,pomimo ze jestem zajebiscie przystojny facio :P:P

Gość Bo ja tak
Ja o meczu Pl USA

niech sobie chłopak pomarzy.... wydaje mi się ze dopiero w wiek dojrzewania wchodzi

Gość misterwarrold
lubie krowy :classic_cool:

Gość ja lubie jedną krowe
:classic_cool:

Gość Husku
kurfa jedhan ide spac:o wiecej z TT29 NIE pije :classic_cool:

Gość ja mam dobry temat
wlasnie parka jakas mi sie bzyka za sciana i nie moge spac. Co robic? Nie wiem kiedy skoncza, mam na rano do pracy. Zapukac im czy pozwolic na chwile intymnosci? Chociaz intymnoscia bym tego nie nazwal, bo chyba caly blok musi sluchac. Ostro daja.