Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sognando

BARDZO CZĘSTO ŚNI MI SIĘ PEWNA BABCIA,KTÓRĄ SIĘ OPIEKOWAŁAM ZA GRANICĄ. WHY???

Polecane posty

Gość sognando

opiekowalam się nia kilka lat az do konca, kiedy umarła przy mnie. trzymalam ją za rękę i patrzyła mi w oczy :-( tylko ja byłam przy niej, gdy odchodzila :-( była kochaną osobą. taka pogodna staruszka, skłonna do żartów :-) umarla wiele lat temu, bo w 2004 r. a mimo to stale mi się śni. tak normalnie. śni mi się normalny dzien z nią, ze szykuję jej cos do jedzenia, rozmawiam z nią, poprawiam jej poduszki itp... dlaczego ona mi się tak często śni...???

Gość sognando
nie ma tu specjalistow od snow?? ;-)

Gość TEZZ widzialam
to pewnie cos znaczy. moze ona czuwa w jakims sensie

mnie znow bardzo czesto sni sie przyjaciolka z dziecinstwa, jej rodzina. tez sie czesto zastanawiam dlaczego.

Gość ffaaa
u mnie w rodzinie umarlo troche ludzi: moj tato, babcie, dziadkowie, pradziadkowie, ktorych znalam, ciocia z mezem i corka w wypadku samochodowym :-0 a mimo to sni mi sie tylko jedna babcia. ciekawe dlaczego.....?????

Gość To znaczy, ze chce ci cos
zakomunikowac. Byc moze potrzebuje modlitwy, albo chce ci cos zasygnalizowac, ostrzec przed czyms. Postaraj sie przypomniec co do ciebie mowi w snie i jaki ma wyraz twarzy (zmartwiony, czy pogodny). No i odmow za nia Wieczny Odpoczynek.