Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoraMozgowa

Piecze, swedzi, boli

Polecane posty

Czesc Jestem w 11 tygodniu ciazy, w piatek (8.10) bylam u lekarza z uwagi na swiad i uplawy. Pani nawet dokladnie mnie nie badajac stwierdzila iz to jest "bakteria", kazala kupic Pimafucin 3 globulki oraz masc Pimafucort. Wczoraj rano po zastosowaniu na noc obu specyfikow obudzilam sie z ogromnym obrzekiem, swiadem i pieczeniem okolic intymnych. Jak dla mnie to ewidentna grzybica a nie zadna baketria (to jest moja 5 tego typu infekcja w tym roku!!). Kazala mi kupic sobie "cos" do uzupelnienia flory bakteryjnej, dobrze ze pani farmaceutka byla bardziej rozgarnieta niz ta lekarka... Pytanie: Czy ktoras z Was miala takie dolegliwosci w ciazy?? Takie pieczenie, opuchniecia i swedzenie? Przeciez na d...pie sie wysiedziec nie da!! Dodam ze stosuje przepisane leki...

Gość leeee......
Po pierwsze i najważniejsze to twój yntelygentny lekarz powinien ci zrobić wymaz z pochwy, żeby stwierdzić jaką masz infekcję :o I dopiero na podstawie wyników zapisać odpowiedni lek :o Co za qrwa z du.py wzięty lekarz:o

Gość leeee......
I całkiem mizliwe, że to grzybica albo poprostu lek, który kazał ci brać lekarz cię uczulił. Ja dostałam uczulenia po płynie z Ziaja i tak mnie piekło i bolało, że wystrzymać nie moglam. Tantum Rosa mi pomogła, ale bardzo wypiekła mi infekcję. I przeszło. Spróbuj przemyć Tantum Rosą.

Gość leeee......
Nie ma za co ;) Może ci chociaż trochę ulży. Tylko ostrzegam, że po przemyciu Tantum może cię bardzo piec chociaż nie musi. Wyżre ci te infekcję i może pomoże ;)

Tak no niestety to byla lekarka "zastepcza" bo moja ma urlop wiec nie mialam wyjscia... Ale z mordy jej zle patrzylo na dzien dobry :/

Gość leeee......
Możesz też zakupić w aptece bez recepty Vitagyn C globulki;) Można używać w ciąży. Jak miałam w ciąży gronkowca to lekarka mi poleciła i pomogły;)

Gość leeee......
Współczuję ci:o Wiem co to za cholerstwo i jak boli.