Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna769932

co to za moda wśród gimnazjalistów Tabaka

Polecane posty

Gość anna769932

w piątek syn zapytał sie czy moze sobie zamówic na allegro tabake red bull,bo u niego w klasie wszyscy chlopcy to biora do nosa,troche mnie wcięlo bo z tego co wiem tabake sprzedaja w specjalnych sklepach a tu poprostu mozna sobie zamowic na allegro.noi co mam zrobic? zabronie to i tak sobie skądś skombinuje a znowu pozwolic ?? ta tabaka na allegro to jest faktycznie prawdziwa tabaka ?

Gość anna769932
no tak ale tabaka to jest sproszkowany tytoń , a ta na allegro sama niewiem co to jest

Gość pawel94333
e to chyba podróby jakies

Gość oj wy ochlapusy:)
teraz wciągaą nawet kwasek cytrynowy w proszku.

Gość tabaka jest nieszkodliwa
lepiej zażywać tabakę niż środki odurzające jakiekolwiek, a wręcz lepiej niż w ogóle palić papierosy - tabaka nie obciąża płuc. Moda jak to moda, moim zdaniem nic się nie stanie jeśli pozwolisz synowi popróbować tabaki.

mam coś takiego, z innej firmy tylko i to jakieś winogrona są ;) z mentolem lepiej się oddycha itd. spokojnie możesz mu pozwolić, zresztą jak mu dojdzie to sprawdź sobie ja nie toleruję papierosów, tytoniu itd. to nie ma nic z tym wspólnego tak naprawde niech ma zabawę lepsze to niż koka ...

Gość tbyhnnu
co nie,u mnie tez byla taka moda,z tym ze szybko przeszla. Po co sie ja w ogole wciaga, ani zadnego kopa nie daje, ja sobie kiedys wmowilam ze dobra byla na katar, ogolnie sie j wciagalo, bo wszyscy tak robili,ale ani to fajniejsze od fajek, ani nic nie daje jak alkohol...nie wiem po co :P teraz to żena dla mnie:D

Gość gość
Może stary temat ale odpowiem. Otóż, większość gimnazjalistów wciąga tabakę dla tzw. "fazy" czyli efektu przedawkowania nikotyny. Gdy nie wciągnie się bardzo dużo to ta "faza" jest dość przyjemna; kręci się lekko w głowie i czuć takie rozluźnienie, a gdy bardzo dużo się wciągnie to bardzo mocno kręci się w głowie i rzygać sie chce potężnie. Ja chodzę do gimnazjum i lubie sobie wciągać tabaczkę dla zapachu w nosie ( i nie mówię o tym dzikim mentolu co jest w tabace red bull, wciągam różne aromatyczne tabaki). No i, najważniejsze: tabaka nie uzależnia, bo sama nikotyna uzależnia słabo. Papierosy mocno uzależniają przez substancje które są do nich dodawane.

Gość gość
Kto Ci takich głupot naopowiadał, smyku? :D

Gość gość
Jakich głupot? To prawda jest!

Gość gość
u mnie w gimnazjium się bierzę amfe w o***t