Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczola1984

Ide dzis na randke

Polecane posty

Gość pszczola1984

jak w temacie...ide dzis na randke z gościem z sympatii...i mam lekkiego stresa....ma ktos jakies doświadczenia w takich randkach?bo ja pierwszy raz tak w ciemno...

A o której randka? :) Przede wszystkim - w miejscu gdzie dużo ludzi, gdzieś w centrum, powiedz jakiejs koleżance z kim idziesz i daj namiary - na wszelki wypadek ;) możesz się też umówić ze o określonej godzinie koleżanka zadzwoni i jak Ci się nie będzie podobać, to jakiś z góry ustalony z nią zwrot mówisz :) No i się nie zgadzaj na podwożenie/odwożenie :) Fajny facet jakiś? Dlugo z nim piszesz? :D

Gość pszczola1984
o 16...PISZEMY od 2 tygodni,wydaje sie byc w porzadku...oczywiscie umowiłam sie z nim w centrum i nie mam zamiaru dawac sie nigdzie podwozic czy odwozic...boje sie ze sie mi nie spodoba a z grzecznosci bede musiala wytrwać przynajmniej na kawie,bo specjalnie przyjezdza 100km z innego miasta...więc wiadomo ze nie moge po 5 minutach uciec do domu...

No to sobie za 1,5h od czasu spotkania ustaw albo budzik (tylko muzyka zeby byla dzwonek jakis albo piosenka :P), abo sie z kolezanką umów na telefon :) Zdjęcie widziałaś?

Gość pszczola1984
Widziałam i mam nadzieje ze jest aktualne a nie np.sprzed 10 lat...chyba tak zrobie z tym budzikiem albo poprosze kolezanke zeby przypadkiem sie zjawila w miejscu gdzie sie umówiliśmy gdyby było cos nie tak...

Gość pszczola1984
nie martw sie,nie za darmo...ma szanse poznac naprawde fajna dziewczyne,o ile sam jest uczciwy

Gość mam nadzieje że słyszałas
o zboku z sympati który umawia się z dziewczynami a potem jak one nie chca isć z nim spać to je gwałci

Gość pszczola1984
Słyszalam,słyszałam i to o nie jednym.Ale znam też kilka naprawde fajnych par z mojego otoczenia,które poznaly sie przez tego typu portale...