Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam2403

Szukam ....

Polecane posty

Gość adam2403

Witam Szukam dziewczyny , kogoś kto podobnie jak i ja jest samotny i i ma już dość takiego życia. Mam 36 lat i żadnych nałogów mieszkam i pracuje na zachodzie .Szukam samotnej dziewczyny może być z dzieckiem kogoś kto chce ułożyć sobie życie. adams2403@gmail.com

Gość alexandra31
Adamie a gdzie konkretnie mieszkasz?Ja w Niemczech,gdzie pracuje i mieszkam.

Gość adam2403
Włochy Liguria do Niemiec mam kawałek :) ale do polski już niedługo planuje wrócić i stad ten post możne kogoś dzięki niemu uda mi się poznać

Gość alexandra31
niestety ja nie planuje zadnej przeprowadzki do Polski. Tu mam mieszkanie , swietna prace , jedynie czego mi brak to fajnego mezczyzny o dobrym , kochajacym sercu. No chyba, ze lubisz emigracje i polubilbys De :-D

Gość adam2403
Wiesz po 8 latach do kraju troszkę ciągnie tym bardziej ze otwieramy w Polsce zakład i trzeba pomoc w rozkręceniu a potem się zobaczy może jak uda się kogoś poznać to albo zostaniemy albo wyjedziemy to byłaby decyzja dwóch osób

Gość alexandra31
napisz cos wiecej o sobie.Chetnie sie czegos dowiem a jesli nie ja ,to moze inna dziewczyna. Ja jestem wesola i niezmanierowana kobieta, panna, nie mam dzieci. Kota i psa tez nie :-P Poswiecilam duzo czasu na zdobycie tego wszystkiego. Teraz uwazam jest doskonaly czas , by ulozyc sobie zycie osobiste.

Gość adam2403
Ja podobnie do ciebie mam dość duże poczucie humoru i nie jestem jakimś sztywniakiem czy kimś takim.Nie mam ani psa i kota ani innego zwierzaczka a to tylko dla tego ze przy mnie by się bardziej męczył bo nigdy nie wiem czy pójdę do pracy na 8 godzin czy więcej, Mieszkam sam i dużo czasu poświęcałem pracy, lecz doszedłem do wniosku ze czas to zmienić i wziąsc się za swoje życie bo jak na razie to ono najbardziej cierpi, stad ten post na kafeterii a dlaczego tutaj nie wiem jakoś mi to forum samo się otworzyło jak cos to prosze pisac na meila Witam Szukam dziewczyny , kogoś kto podobnie jak i ja jest samotny i i ma już dość takiego życia. Mam 36 lat i żadnych nałogów mieszkam i pracuje na zachodzie .Szukam samotnej dziewczyny może być z dzieckiem kogoś kto chce ułożyć sobie życie. adams2403@gmail.com

Gość adam2403
przepraszam skopiował mi się post :(

Gość ale numerrrrrr
ja mieszkam w Toscanii :D Gdzie dokladniej mieszkasz?Cinque Terre to jedno z najpiekniejszych miejsc!

Gość adam2403
Okolice La Spezi zgadza się super widoczki tam są i ta Via Dell Amore coś wspaniałego jak tam ludzi przyciąga tylko nie ma z kim tam pojechać a samemu to nie to no nie :)

Gość ale numerrrrrr
Dokladnie - bylam tam chyba z 6 razy. Cudne miejsce.Czym sie zajmujesz w Italii i jak tu trafiles? 8 lat to sporo czasu, tez tak tesknilam za Polska, a potem po kolejnych 10 nauczylam sie tu zyc. Do Polski jezdze raz w roku.

Gość adam2403
Pracuje w pewnej firmie od początku jej istnienia i pomagam od 3 lat w jej prowadzeniu. Jak trafiłem szukając pracy w kraju było już kiepsko albo wszystko na czarno a tu jakoś się udało miała być inna praca ale okazało się ze mnie oszukali i potem jakoś sam znalazłem i jest dobrze.do kraju podobnie jak i ty jadę jak na razie raz w roku ale jakoś tęskno jest chociaż teraz już mniej to fakt na początku było ciężko

Gość adam2403
to i ty tu już sporo mieszkasz :)

Gość adam2403
Nie mam jeszcze określonego miejsca zależy gdzie będzie lokalizacja firmy szefostwo ma już kilka ofert ale jeszcze nie wybrali co i gdzie wiec i dla tego nie jestem pewien .

Gość adam2403
Z polski z okolic Poznania

Gość adam2403
ideałem jest dla mnie taka która jest szczera oraz będzie potrafiła z biegiem czasu lub będzie chciała mi zaufać. mogę w zamian dać zaufanie i szczerość oraz .... więcej już nie na forum bo zaraz się zaczną głupkowate momenty pewnie :)

Gość jestem wredna
Mieszkam tu za dlugo, by myslec o stalym powrocie do Polski i za krotko, by myslec, czuc tak jak oni. Jak pewnie zauwazyles i odczules Wlosci maja zupelnie inna mentalnosc, inny sposob bycia, myslenia, w ogole to sa jacys tacy... ograniczeni ? Sama nie wiem jak to nazwac... dziwny lud ale mimo wszystko zazdroszcze im tej beztroskosci, tego nie przejmowania sie, tego gadania dla samego gadania. Ja niestety nie potrafie i nie chce byc taka jak oni. Jest tyle spraw, ktore mnie w tym kraju denerwuja i tyle, do ktorych sie przyzwyczailam. Polska, ktora zostawilam w 91 roku nie przypomina obecnej. Tak naprawde to trudno mi sie odnalezc w Polsce, gdy wracam do niej raz w roku na kilka tygodni. Dziwne to wszytsko...

Gość ale numerrr jestem wredna
hahahahah pomylilam sobie nick :D:D ale wredna to tez troche jestem ;)

Gość adam2403
Tak jest niestety zawsze chcialem byc tak beztroski jak Wlosi ale nie potrafie sie do tego przyzwyczaic do takiej sytuacji . polska tam zawsze wolalem mieszkac ale co to za zycie bez pracy takiej aby godnie zyc nie wiem moze teraz sie zmienila sytuacja ale jak opuszczalem to bylo bardzo ciezko o jakomkolwiek.

Gość adam2403
Nie dlaczego masz byc wredna :)

nie wiem, ale wydaje mi sie, ze moja wrednosc polega na braku dyplomacji, tzn. zawsze mowie to co mysle i czesto potrafie tym sprawic przykrosc.Ktos kto mnie zna lepiej zna tez moja szczerosc do bolu, ale nie ukrywam, ze wolalabym byc delikatniejsza w sposobie wyrazania mysli. a moja wrednosc na kafe polega na tym, ze zmieniam nicki jak rekawiczki i bywam niemila w stosunku do nadymanych facetow uwazajacych kobiety z serii B :D

Gość adam2403
Mowisz co myslisz to dobrze bo lepiej tak niz masz wciskac komos kit a zmiana nicku i popalic komos dac popalic to nawet wskazane jest

dobra, to zeby Ci kitu nie wciskac powiem Ci, ze po moich doswiadczeniach z plcia przeciwna nikogo nie szukam i obecny stan samotnosci bardzo mi odpowiada. Panicznie boje sie popelnic kolejny blad, panicznie boje sie wiazac z kimkolwiek emocjonalnie, okrutnie dostalam po tylku w moim zyciu... Pisze to ustosunkowujac sie do Twojego wstepnego postu. Nie trac dla mnie czasu. Nie warto. to tak w ramach szczerosci do bolu ;)

Gość adam2403
Wiesz nie tylko ty dostałaś od życia ja tez to przechodziłem i znam życie i ze strony dobrej i zlej.Jak masz chęć z kimś pogadać to jestem do dyspozycji :) Z co do wiązania się to na pewno poznasz kogoś komu zaufasz i oddasz serce

no to temacik w gore ;) moze Tobie sie uda poznac kogos. ok. mozemy pogadac, jaka masz pogode w Ligurii? U mnie pochmurno i zimno, wydaje mi sie jakby to byla juz zima... mrok zaglada mi w okna, nawet nie zamknelam okiennic, bo jakos nie lubie tego zwyczaju. Zaraz wychodze na msze do kosciola na 18. Dzis niestety rano mialam dyzur, a dobrze wiesz, ze tu koscioly nie sa otwarte o kazdej porze. Milego wieczoru :) zajrze potem.

Gość adam2403
Jak cos to pisz na adams2403@gmail.com

Gość Ania xxx
Poszla wiadomosc Pozdrawiam