Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolyndara

Fani Sailor Moon oraz ogólnie anime :D

Polecane posty

Gość veritassss
lubiłam, gdy miałam 11-12 lat ;)

Gość allemacbeal
uwielbiałam! Teraz też oglądam anime, niekoniecznie Czarodziejki z księżyca ;)

Gość praca domowa2
ja jestem fane anime- czarodziejki dragon ball, slayersów, naruto:P

Gość wiadomość w butelce
wow! Czarodziejka z księżyca była the best!!! (no może jedynie Muminki stanowiły dla niej konkurencje :p i ewentualnie Pokemony, ale tylko pierwszy sezon :) ) Uwielbiałam ją i w sumie nadal tak jest! :D Trochę wstyd się przyznać, ale ja teraz mam 19 lat i wiecie co? Kilka tygodni temu obejrzałam parę odcinków Sailor Moon na YT i to nadal mnie kręci hehe :p

o super ;) ja swego czasu obejrzałam już choobits, Fushigi Yugi(czy jak to tam się pisze) :P Love complex ,Karin,i reszty nie pamiętam :P

Gość jdfg
Jakiś czas temu natknęłam się na wrzucie na odcinki czarodziejki z księżyca. Z ciekawości zaczęłam oglądać i stwierdziłam, że to jest świetne! :P Zastanawiałam się też czy jak byłam mała i to ogladałam to czy aby na pewno wszystko rozumiałam. Na jednym odcinku nawet prawie się popłakałam a w dzieciństwie nie wywoływało to u mnie wzruszenia. Poza tym dostrzegłam tam takie rzeczy, których nie widziałam wcześniej. Dzięki temu zaczęłam ogladać inne anime i teraz jestem fanką wielu z nich :)

Gość wiadomość w butelce
W ogóle to jak ktoś wspomina o Czarodziejce z księżyca to mi całe dzieciństwo się przypomina: jak się wtedy czułam, co myślałam, jaka była pogoda za oknem, w którym pokoju byłam i wszystko, wszystko :D Bo to jest "bajka", która towarzyszyła mi w młodych latach a Bunny to już w ogóle mnie na tyle fascynowała, że chciałam być taka jak ona i przeistaczać się tak jak ona (miałam nawet taką "różdżkę" [zdobione wieczne pióro :D] itd). Wow, ale mi obrazy skaczą przed oczami jak myślę o tamtym okresie :D coś niesamowitego hehe

Gość jdfg
wiadomość w butelce, masz 19 lat i ci wstyd? Ja mam 23 lata i oglądam bez zażenowania :D

Gość praca domowa2
ja mam 20 i zażenowanie straciłam niedawno

Gość jdfg
Ja to trochę już zgłupiałam na tym punkcie :D Ostatnio byłam w sklepie z upominkami gdzie widziałam kilka gadżetów z anime i miałam nieodpartą chęć kupna :P W dzieciństwie oglądałam mnóstwo anime. Praktycznie nie są mi znajome takie bajkowe klasyki typu smerfy czy gumisie. Sama katowałam tygrysią maskę, yattaman, generała daimosa, kapitan jastrząb itd. Ogólnie polonia 1 wciąż była na chodzie :P Teraz ogladam bardziej mroczne anime typu death note, hellsing czy elfen lied. Mimo to nadal też katuję naruto :D

Gość praca domowa2
ja raz widziałam na allegro figurkę imitującą moją ulubioną postać z Anime Final Fantasy za 70zł i chciało mi się ją kupić :D

Gość Namartystylia
Ja kochałam Beyblade... Bujałam się w Ray'u :D

Gość praca domowa2
a ja mam do was pytanie: ile macie lat?

Gość Najlepszy_prezent_
Slayers, X, Gigi la trotolla, no i kultowy Dragon Ball www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Jak nazywała się taka bajka, gdzie główna bohaterka miała lusterko i chyba mogła zamienić się w kogo chciała za jego pomocą?