Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa305305

mały biust

Polecane posty

witam wszystkich. mam 18 lat i zastanawiam się czy moje piersi jeszcze kiedyś urosną. mój rozmiar biustu to A75... na prawdę malutki. moja mama ma D75 jej mama (moja babcia) również coś blisko tego. za to w rodzinie taty kobiety mają bardzo malutkie piersi. Dodam jeszcze, że mam 175cm wzrostu i ważę 52kg (nie wygląda to przeraźliwie źle i proszę nie bierzcie mnie za anorektyczkę ponieważ jestem po prostu szczupła nigdzie nie wystają mi żadne kości :) ) i jestem bardzo podobna z wyglądu do mamy.

Ja też mam prawie 18 lat ale 177cm i rozmiar biustu taki jak Twój... Bardzo mi to przeszkadza, bo w mojej rodzinie tylko ja mam takie małe piersi.... nawet moja siostra l.15 ma wieksze niż ja:/ Myślałam nawet nad operacją powiększającą piersi, ale boję się skutków ubocznych:/ Znacie jakieś nie drogie kremy na powiększenie biustu?

175cm, 52kg i obwód pod biustem 75? Czyli na pewno zły rozmiar stanika, żadne 75A. Posłuchaj się Best Bra i wymierz się porządnie. Pewnie masz fajne piersi tylko ich nie widzisz :)

Gość Paulana
macie takie biusty i juz, z wiekiem moze jevzcze troche urosna pod wplywem hormonow ale w podejrzewam ze majac juz 18 lat malo co sie zmieni:) bedziecie po ciazy to tez sie moze wszystko pozmieniac. nie ma co panikowac:) bedziecie zyc na to sie nie umiera:)

Gość cokolwiekja
mam 22 lata, 164cm wzrostu, ważę 47kg, a mój rozmiar stanika to 65B. w życiu nie chciałabym większych piersi, wszystko idealnie do siebie pasuje :) i rzeczywiście poczytaj o brafitterkach, ja też jak nosiłam 75A, to nie byłam zadowolona ze swojego biustu, a teraz jak piersi są ściśnięte w 65B, są idealne!