Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusek

:):):) wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość Lusek

Witam was drogie panie. Założyłem ten temat ponieważ potrzebuję bardzo pomocy tak naprawdę kogokolwiek. Biorę udział w konkursie w którym można wygrac wycieczke do dowolnego miasta w Europie. Otóż ja wybrałem PAryż. Bardzo romantyczne miejsce w którym.... chce się oświadczyć mojej kobiecie . Ona niema bladedgo pojęcia, że biore udział w takim konkursie. To ma być dla niej mega niespodzianka. I tutaj jest problem. Potrzebuje bardzo dużo głosów. Nie trzeba sie rejestrować. Wystarczy wejśc na strone i zagłosować bardzo was prosze pomożcie. Można głosować raz na dzień ale jak raz oddacie głos to bardzo pomożecie Oto jest link: http://www.tinyurl.pl?9YnpqSAr Z góry dziękuję dobrym duszyczkom

Gość plumplumplum
zagłosowane, powodzenia!

Gość Lusek
wzamian za głos robie loda panom, a paniom lize cipy

Gość Lusek
No prosze widze, że juz nawet ktoś sie pode mnie podszywa ;] Wszystkich zyczliwych ludzi serdecznie pozdrawiam :) Oraz wszystkich debili też... pozdrawiam środkowym palcem :) P.S Glosowac mozna raz dziennie ale nie bede was meczyc i o to prosic :) kazdy glos jest dla mnie wazny :)

Gość Lusek
oczywiscie, ze to mie jest sciema :) niby z czym mialbym sciemniac. Naprawde mi zalezy dlatego prosze was wszystkich o pomoc :) Wirusow tez zadnych nie ma :D Bo takie zarzuty padaly juz ;]

LUSEK........adres strony poszedl dalej do moich znajomych to powodzenia ......oby ci sie udalo i kobieta byla zadowolona.................................................

Gość Lusek
o kurcze :) ale super :) nie wiem jak sie odwdzieczyc :) Moge jedynie badzo mocno podziekowac :) Mam nadzieje, ze mi sie uda :) oczywiscie dam znac. Jeszcze tydzien glosowania jest :) Ja bede sie odzywac na forum w nowych tematach ;] wiem ze wkuram wilu ludzi ale coz... sa tacy ktorzy pomagaja :)