Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina zafon

powiedzcie mi, jak postepować z mężczyznami...

Polecane posty

Gość marina zafon

poczytałam parę wątków i wiem, że są tu kobiety, które znają mężczyzn bardzo dobrze.. Otóż chciałabym prosić o radę.. Nie radzę sobie kompletnie na tym polu, po pierwszej miłości zraziłam się strasznie, bo facet mną manipulował i ściemniał jak tylko się da.Potem spotkałam drugiego takiego, w którym przejrzałam się jak w lustrze.On, typ zimnego skurczybyka, pewny swego samiec alfa, gardził mną, bo jestem z tego typu kobiet, miłym, nadwrażliwych, spokojnych, zbyt dobrych, ale mam też swoją drugą naturę, bo jestem 100% kobietą, dumną z tego.. ale co z tego, jak przy facetach nie umiem tego okazać, robię się taka zalękniona i wycofana... znając zwyczaje tu panujące, zostanę zmieszana z błotem, że mam się zamknąć i zająć swoim życiem... itp.. itd.. tylko, że kobiety potrzebują mężczyzn.. niestety, mówcie co chcecie emancypantki, potrzebujemy mężczyzn,... nie do seksu, nie do zmiany koła... a do samorozwoju, do patrzenia na swoją kobiecość i rozwijanie siebie.. trochę chaotycznie napisałam.. ale chodzi mi o to, co zrobić, by przyciągnąć mężczyzn.. ? proszę o odzew

Gość Sama chetnie sie
tego dowiem.Powiem tak mam powodzenie ale nie jestem zbytnio zainteresowana.A jak sobie kogos upatrze to albo niedostepny albo jednemu podobam sie,lubi mnie i to bardzo ale nie chce sie wiazac i nie ma nadzieji,ze wogole z kims jeszcze bedzie.Jednak to przytuli,pocaluje...tylko po co?

Gość marina zafon
uroda nie wystarczy, uwierz...

Gość marina zafon
może jakaś kobieta się wypowie?

Gość marina zafon
ale dużo jest kobiet ładnych i kobiecych.... w dodatku nieśmiałych.. ale ja jest taka, jaką ją pan Bóg stworzył, to nie utrzyma mężczyzny przy sobie.. a charakter?? temperament?

Gość marina zafon
masz małe wymagania, powiem Ci ;P

Gość całkowicie czarny kot
potrzebujesz faceta do samorozwoju? pierwsze słyszę takie coś... LOL

Gość tak, do samorozwoju
panna szuka frajera, na którym mogłaby się uwiesić, bo życie ją przeraża, bo nie jest zdolna do samodzielnego bytowania.

Gość wyczerpana
Bez przesady.. nie o takie coś mi chodzi... to przecież od ludzi uczymy się najwięcej... a nie zaraz żerowanie na kimś.. prosze Cie..

Gość MAAABEEE
Ja myślę że teraz jest coraz wiecej singli z wyboru, którzy nie chcą sie z nikim związać na stałe . I chyba będzie to coraz popularniejsze. I co z tego że będziemy stawać na głowie żeby sie z kimś związać , jak nie będzie z kim.

Gość air bair
jakbym wiedziała, to bym powiedziała.. ale nie wiem... wszystko robię po omacku