Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid26

zaufany kumpel ją upił i zrobił jej dobrze wibratorem

Polecane posty

Gość dawid26

Chodzi o dziewczynę, z która jestem od pół roku. Ma przyjaciela, którego zna od piaskownicy, są sąsiadami, uważa go nawet za swojego brata. Poznałem i koleś wydał mi się naprawdę w porządku, choć jestem bardzo nie ufny to zdołali mnie przekonać że nic nigdy między nimi nie było i nie będzie. Przynajmniej swojej dziewczynie wierzę w tej kwestii bo wiem że mnie kocha nad życie. Mieszkam od niej 30 km i nie jestem w stanie dojechać do niej codziennie, często kiedy mnie nie było wychodzili razem na piwko czy pogadać i pozwierzać się ze swoich problemów. Kilka dni temu nie mogłem przyjechać. W nocy mi napisała smsa"przez to ze nie mogles przyjechać wiele się zmieniło, szkoda że nie miałeś na to wpływu". Na drugi dzień rano bardzo chciała ze mną porozmawiać, przyjechała do mnie autobusem choć nigdy tego nie robiła. Powiedziała mi o wszystkim, o tym że on był u niej oglądali film i się bardzo mocno upili. W pewnym momencie on znalazł jej wibrator(nigdy go nie chowała) zaczął się wygłupiać i w końcu sciągnął jej spodnie i robił jej dobrze przez jakieś 10-15min. Nie miała siły mu przeszkodzić(ja myśle że też chęci), powiedziała że był zbyt silny, że próbowała. Po 15 minutach kazała mu pójśc do domu, rano do niej przyjechał i ją przeprosił. Ona mu powiedziała, że musi mi o tym powiedzieć, on tego nie chciał, ale ona sobie obiecała że nigdy mnie nie okłamie. Powiedziała mi o tym tego samego dnia, jest jej bardzo przykro, bardzo się zmieniła i na tą chwilę wie że mnie straciła, dalej utrzymujemy kontakt. Nawet kochaliśmy się już po tym ale ja nie potrafię sobie wyobrazic dalszego związku z nią. Doceniam jej szczerość i to że tak mocno mnie kocha, wiem że dzisiaj trudno o taką dziewczynę. Dziewczyny możecie mi doradzić co mógłbym z tym zrobić? Czy dać jej szanse? jesli tak to na jakich warunkach?

Gość dziewczę z kaf
O dżizasssssssssss

Gość dawid26
znam ja od 8 lat, od kiedy mnie poznała chciała ze mną być, rok temu zostawiła dla mnie chłopaka z którym była 3 lata. Zdradziła go ze mną...

Gość buhahahahaha.
na chooj ci taka dziewczyna co chla do nieprzytomnosci:D

Gość rok temu zdradziła chłopaka
a teraz Ciebie,nastepnego tez zdradzi:P

Gość dawidziuuuuuu
Naiwny jesteś czy jak? Gdyby nie chciała to darłaby się wniebogłosy gdyby trzeba było,a niby z nim szarpała

Gość że też chce się
komuś pisac takie długie prowokacje komu by się chciało przelecieć pijaną znajomą wibratorem zamiast penisem?

Gość 3tw
Temat tego wątku niszczy! Autorze, pozdrów swoją dziewczynę. Fajnie, że lubi zabawy z wibratorem, wykorzystaj to!

Gość tez_popieprzony
zmień sklep z dopalaczami