Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunshine_

zabawa z chłopakiem .

Polecane posty

Gość Sunshine_

Witam .. Mam 15 lat i nie wiem co się ze mną dzieje . Jestem z chłopakiem kilka miesięcy , nie uprawialiśmy jeszcze sexu . choć 2 razy prawie do tego doszło , gdyż był we mnie , ale dosłownie tylko kawałeczkiem i przez chwilkę , bo za każdym razem się wycofuje . Mimo tego , że nie uprawiamy jeszcze sexu , " bawimy się " ze sobą . lubie jak mnie dotyka po miejscach intymnych , masuje delikatnie , ale lubie to tylko jak robi to przez np spodnie , albo bieliznę . nie wiem czemu , ale gdy mi wsadza palca tam , to nie jest mi przyjemnie .. to mnie bardziej boli . próbowałam wytrzymywać to , żeby jakiś czas nim ruszał w środku , myślałam , że wtedy zrobi mi się przyjemniej , ale jakoś nie jest . fakt , on jest juz bardzo doswiadczony , i zawsze robi to bardzo niedelikatnie bo twierdzi , że " tak lubię " .. owszem , lubie jak jest stanowczy , nakręca mnie to . ale jestem dziewicą , a on chyba o tym zapominaa .. wydaje mi się , ze chyba powinno być mi przyjemnie , choćby po jakimś czasie , a dosć czesto bawimy się ze sobą . coś ze mną jest nie tak , czy to jest normalne . ? któraś z pań tak miała . ?

Gość fndnfjdnfjdfkdmfdkfdfdf
do szkoly smarkulo!! zaraz bedzie dobranocka i nyny spac!!!