Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berta...

zołza synowa

Polecane posty

Gość berta...

Doradzcie mi proszę czy mogę gdzieś zgłosić taki problem Moja bratowa w godzinach nocnych ciągle wydzwania do mojej mamy i wyzywa swojego mężą tj. mojego barata. Mam popłacze i na tym się kończy ale ja mam już tego dość bo widze jak się gryzie. Rozmowy z bratowa nic nie dają bo to histeryczka. A brat się jej chyba po prostu boi. Chciałabym to gdzieś zgłosić ale nie wiem jak i gdzie. Proszę o rady.

Gość mufin
to czemu mama odbiera te telefony po nocach ?

Gość fdsdfdsfds
piszesz tak ze nie bardzo wiem o co chodzi. moze wiecej skladni? poza tym niech twoja mama nie odbiera telefonow i tyle.

Gość berta...
Sory za składnie.... Mama odbiera bo jak ktoś dzwoni w nocy to zawsze myśli,ze coś się złego stało. No starsi ludzie tak mają. Tez proszę ,ze by nie odbierała i zawsze mówi,ze wiecej nie odbierze a potem i tak odbiera.Ale wiecie gdzie to można zgłosić? Policja raczej się tym nie zajmuje.

Gość mufin
a nie prościej pogadać z bratową ? ale tak ' po mesku "?

Gość mufin
albo zmienić mamie numer :)

Gość pogadaj z bratem a na noc
wyłączaj telefon mamy

Gość berta...
ja to bym jej w morde od razu natrzaskala ale brak okazjii..... faktycznie, zmienie mamie nr tel. na początek

Gość berta...
mieszkam w innym miescie niz mama i oni, ale wczoraj mama była u mnie na noc i ta zadzwoniła. Oczywiscie jak do niej oddzwoniłam,zeby dała mamie spokój to mnie od suk nawyzywała. wiec widzicie,ze nie ma o czym z nią gadac, trzeba to inaczej załatwic. a brat.... cipa i juz.

Gość zmiana nr
chyba nic nie da, bo mama może dać nowy synowi i może wpaść on w łapy bratowej. Najlepiej z nią pogadać.

Gość uważam że to jak najbardziej
niezła rodzinka... ale w patologiach juz tak jest

Gość mufin
no dobrze ,ale jak już zadzwoni do mamy - to co ona gada ? nagaduje na swojego meza a twojego brata - ale co ? może coś sie dizeje i babka szuka pomocy a wy ja olewacie ?

Gość berta...
ale wyzywanie naszej rodziny to juz przesada. Jestem od niej sporo starsza i jestem matką chrzestna ich dziecka więc mogłaby sobie darować. ja zadzwonie to wyzywa brata od sku....i sie rozłacza. ja chce to wkoncu skończyc i ją czyms postraszyć , niestety załozyc niebieskiej karty jej nie moge, bo to tylko wtedy gdy policja interweniuje

Gość berta...
jak ona zadzwoni - tam miał byc

Gość berta...
ja tylko pytam gdzie moge to zgłosic a nie jak rozwiazac problemy mojej bratowej