Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzyka na pokrzeb adekwatna

Obczajcie na sympatii kolesia o nicku KNAK !!!!!!!!!!!!! jak on wyglada jak żyd?

Polecane posty

czy mi sie wydaje?? okropieństwo :(

Gość ale moze akurat wie
jak sie poprawnie pisze slowo "pogrzeb" :)

Gość treeteye
zdjęcie jak z jakiegoś oświęcimia - goła, chuda, blada klatka i co to jest ten ohydny warkoczyk? :O

może to dred :D pogrzeb co z tego wiem jak sie pisze mam taki nick bo kiedys pisałam prowokacje o pokrzebie :o

Gość pokrzepiajacy topik
:classic_cool:

Gość Anik.
Facet jak facet. Wygląda normalnie, po prostu ma zarost. Całkiem spoko.

Gość KnaK
Dzieki - normalnie poczulem sie slawny :) Primo to nie dred (tego bym sobie nie dal zrobic) - jesli ktos nie odroznia warkoczyka od dreda to jego problem. A zydzi jesli ktos jest tak ograniczony i malo inteligentny, by takie idiotyzmy pisze nosza na boku brody i nazwa sie to pejs. Ci ktorzy umieja czytac moga poszukac wiecej informacji u cioci Wikipedii. Secundo - tak jestem szczuply i odkad stracilem 30kg jest mi z tym dobrze. Aktualna waga 65kg mnie zadowala, zeby nie pisac, ze robi mi dobrze:) A nie przepraszam... dobrze mi robi dziewczyna (piekna i urocza) ktora na mnie poleciala widzac to zdjecie:) Ale chyba ta osoba ktora to pisala ma zbyt nudne lub nie udane zycie seksualne, by musiec sie dowartosciowywac niczym dzieci 4chana :) Serdecznie pozdrawiam :)