Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka z kukurydzą

Co mam zrobić? Miłość

Polecane posty

Gość sałatka z kukurydzą

Piszę do Was Dziewczyny bo mam pytanie... Kiedy najlepiej się rozstać, kiedy związek zaczyna być toksyczny? I jak to zrobić aby być fair wobec drugiej osoby? Czy żałujecie rozstania, zostałyście porzucone, zdradzone? Jaki był powód? Pytanie kieruje do osób z ze stażem co najmniej 2letnim, do osób które już mieszkały ze swoją połówką...

Gość sałatka z kukurydzą
up

Gość izulekskk
mialam sie wypowiedziec ale to temat dla osob ktore mieszkaly z facetem.. heh masakra

Gość sałatka z kukurydzą
Wypowiedz się proszę... Tylko po prostu jak się z kimś mieszka to wtedy poznaje się go w 100% czy nie mam racji?

Gość kapppryssss
mieszkałam z chłopakiem 5 roku, on mnie zostawił. ale to nie dlatego że zamieszkaliśmy razem, on zaczęł prowadzic imprezowy styl życia, ja chodzilam do pracy. teraz w październiku było by 4 lata jak bylismy razem

Gość kapppryssss
wcześniej byliśmy ze soba 2 lata i zamieszkalismy razem. musisz uwazac zebyscie sobie na glowe nie weszli, trzeba dac sobie troche luzu

Gość kiedy czujesz że nic nie ma
u mnie nie ma ani kłótni, ani toksemii jest za to byle jaki związek 5 lat, pewnie o 3 za dużo na początku było ciekawie, a teraz... wspólny czas inny niż leżenie przed telewizorem? prawie nie znam kwiaty...zbędne bo kosztują

Gość zakochana_i_tęskniąca
a ja żałuje rozstania z moim chłopakiem. mam 20 lat, nie mieszkalismy razem, i bylismy tylko rok. Może jeszcze nie pogodziłam sie do konca z tym ze juz nie jestesmy razem, minęły juz 3 miesiace, ale ciezko mi jest bardzo. Pierwsza prawdziwa miłośc, ja byłam jego pierwsza dziewczyna a on był moim pierwszym chłopakiem. Różniło nas wiele, ale czy zwiazek nie polega na kompromisach? Tesknie bardzo. Przemysl kilka razy zanim powiesz dosc.

wyjście gdzieś żeby się rozerwać...pewnie ze 2 lata temu czasami coś obiecuje (bez moich upominania się oczywiście) ale nigdy z jego inicjatywy nic nie wyszło dorosły facet kilka miesięcy zorganizowałam nam mini urlop, było beznadziejnie...zamiast gdzieś wyjść wieczorem zwyczajnie poszliśmy spać...nie żeby seks był

Gość sałatka z kukurydzą
Strasznie ciężki temat. Nie wiem do końca co czuje, może nuda zawsze przychodzi i nie jest ważne z kim się mieszka? Ciężko mi bo nie wiem czy kłótnie o "brudne skarpetki" po temat pieniedzy kiedyś zniknie czy to się tak będzie ciągało i ciągało I najgorsze on ma swoje zajęcie, ja chcąc nie chcąc też. Niby mieszkamy razem, a robimy mniej rzeczy wspólnie niż kiedyś.

Gość zakochana_i_tęskniąca
musisz liczyc sie z tym, ze kazde rozstanie jest bolesne i w jakis sposób odcierpisz to. Ale z drugiej strony moze lepiej sie troche przemeczyc niz całe życie spedzic w nudzie i rutynie ;/

Mnie też taka myśl ogarnia, że rutyna jest w 90% związków i może właśnie z tego względu nie rezygnuje bo jest dobrze jak jest

Gość sałatka z kukurydzą
Właśnie jak to jest jak się z kimś mieszka i nagle bum. Wynająć coś, powrót do rodziców? Najgorzej chyba zostać w mieszkaniu w którym były te dobre i złe chwile... Mam wrażenie że jestem z nim, bo żyje wspomnieniami tymi dobrymi. I boje się zmian.

Mnie najbardziej optymalnym i abstrakcyjnym rozwiązaniem wydaje się mieszkanie osobno :)

i jeszcze coś na temat zaniedbania kobiety w związku mój wniosek: jeśli facet o siebie nie dba to i kobiecie w końcu przestaje to być potrzebne

Gość sałatka z kukurydzą
rutyna, czy da się ją zwalczyć? Przykro mi bo on woli siedzieć u brata, albo żeby znajomi do nas wpadli niz isc na spacer... a szkoda gadac. Ja rutyny w zwiazku nie umiem zwalczyc, za to on sobie radzi bo ucieka.