Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kupetka

Komu się podoba ta piosenka? (fanom Happysad , Myslovitz itp. dziekuje)

Polecane posty

Gość glibna
co ty masz do Myslovitz ?! Happysad to gówno to rozumiem :) Piosenka szczerzę taka sobie.

Gość glibna
bo to gówno jest :D tylko gitarzystę maja dobrego marnuje sie tam chłopak :)

Gość Pracuję na tokarce CNC
Happysad słuchała dziewczyna która mi nie dała... więc nie lubię happysad :classic_cool:

Sama stulejara jesteś :classic_cool: A piosenka to jakiś gówniany shit, brzmi jakby ktoś pomieszał odgłosy siedzenia na kiblu i walenia przy tym łyżką do ziemniaków w klapę od sedesu :) Facet ma głos jak pedał, dziwnie przeciąga i akcentuje, nie panuje nad głosem i to makabrycznie, a tekst pisany po podróbce dopalaczy :)

no właśnie dlatego prosiłam , żeby ci od happysadu i myslovitz nie pisali , sama kiedyś słuchałam obu zespołów...masakra, co druga piosenka myslo... o pierwszym razie, o prawiczkach , o niedanej dupie, o seksie, o wytrysku na plakat merlin monroł :o :o wszyscy od tych zespołow bruno schulz i muchy też mają gejowskie głosy :/

Gość Pracuję na tokarce CNC
A jaki to jest gejowski głos ?

Krzysztof Ostrowski z CKOD ma niegejowski :) gejowski to taki miekki, spiewny, melodyjny, gładki jak ogolona noga , bez chrypki , no wysoki taki :P

Gość aha i achh
zdecydowanie wolę Happysad, tego gejowskiego glosu słuchac sie jie da :o

jako psychofanka Gosi Andrzejewicz oceniam niestulejarsko i gosiomaniacko : beznadziejne twój długi czarny płaszcz padał deszcz toż świetne to jest, nie pitolić Stulejarze głupot :P

" o pierwszym razie, o prawiczkach , o niedanej dupie, o seksie, o wytrysku na plakat merlin monroł" yyy sorry dziewczynko, ale przesluchaj sobie płyty Myslovitz i wtedy się wypowiadaj, posluchałaś jednego utworu "Z twarzą Marilyn Monroe "i tylko myślisz,że o seksie mają utwory? To się mylisz:)

no byłam nawet na ich koncercie, kiedyś ich lubiłam... aa sorry mają jeszcze kultowe piosenki o narkotykach!!! trzeba sie stoczyć żeby dobrze sprzedać ... no nie ... a o czym niby jest piosenka "jak ja mam kochać" ?? "pierwszy raz zobaczył co to miłość w upalną noc we śnie i ujrzał ją coś nagle się zmieniło" :o brakuje żeby pisali o spermie ...no ale wy nastolatki to kochacie...bo tacy wrażliwi są :o

dobra mają kilka dobrych kawałków typu Alexnder czy Kraków ale są dobre bo nie wiem o czym są :P

Gość kupetka to puńcia
jezuuuuu, idiotko, ogarnij. Przede wszystkim ich piosenki są o miłości, lol.. No i generalnie bardzo fajnie, że podobają yCi się tylko piosenki, których nie rozumiesz.. Wydźwięk tego Twojego przekazu chyba różnił się od zamierzonego, hm? Happysad? No proszę Was, mają takie proste piosenki o miłości, ale to w ich surowości i prostocie się zauroczyłam, ale zaznaczam, że nie są to denne, banalne teksty, a Myslovitz.. Bardzo ładnie, że zauważyłaś, że Z twarzą..jest to o spuszczeniu się na zdjęcie, ale naprawdę skoro to tak upraszczasz (każdy dobrze wie o czym to jest, lol) i myślisz, że odnalazłaś głboki sens, którego inni doszukać się nie mogli, to jezuu, napawdę nie chciałabym zapalić z Tobą papierosa, czymaj się bejb