Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milamilka

Palenie w piecu i dziwny zapach

Polecane posty

Ktorys z moich sasiadow musial zaczac palic w piecu , i czuc u mnie zwlaszcza w kuchni gdzie jest wywietrznik, dziwny zapach zwiazany z pewnoscia z paleniem. Podobna sytuacja miala miejsce 2 lata temu , po dluzszym czasie bolala mnie glowa od tego wiec czesto jezdzilam do mamy. Ale teraz mam male dziecko, do tego 1 pokoj boje sie ze to moze byc niebezpieczne... Zdaje sobie sprawe ze to nie czad bo jest bezwonny i zastanawiam sie co to jest??? Mial ktos podobna sytuacje??? Kominiarz stwierdzil ze kominy sa w porzadku.

Gość ali.
pewnie coś z kominem jak blisko jest kanał polny twojego sąsiada..

Gość może uchyl okno
bo masz za szczelne i robi sie podciśnienie,żeby wentylacja sprawnie działała jakoś powietrze musi napływać do twojego mieszkania a jak nie ma jak to zasysa kanałem wentylacyjnym przy okazji spaliny

Gość górniczek
ja też miałem problem z dziwnym zapachem-paliłem węglem. Teraz palę ekogroszkiem ze SmartTrans i jest wszystko okej pod względem roznoszącego się zapachu. A i muszę Wam zdradzić, że kupując w SmartTransie natknąłem się na ciekawe promocje w tym miesiącu. Dla chętnych podaję ich namiary 503 352 341