Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietypowy18

WAŻNE: Czy mam szansę na dziewczynę i miłość? :(

Polecane posty

Gość Nietypowy18

Ostatnio coraz częściej mam wątpliwości, w końcu postanowiłem zapytać się was! Jestem facetem o dość nietypowej budowie ciała. Twarz mam przystojną, za to z resztą jest kiepsko. Ponieważ kiedyś miałem pewną operację, a po niej specjalne leczenie zaburzona została moja przemiana materii i nie mam typowo męskiej sylwetki typu jabłko, tylko typową kobiecą - gruszkę, co widać i to strasznie! Barów nie mam wcale, wyrobić ich nie mogę wcale! Próbowałem jakieś 3-4 lata i nie ma efektów, a teraz wolny czas muszę poświęcać na maturę i pracę nad ścięgnami Achillesa (z pewnych powodów prywatnych). Za to dół mam straszny! Uda mam duże, dupę jeszcze większą, mogłaby rywalizować z pupami Jennifer Lopez lub Kim Kardashian (chociaż nie ukrywam, dla mnie one są bardzo ładne) i z pewnością by je przebiły :( Z tego powodu jestem wyśmiewany w klasie i kontakty mam ograniczone trochę, bo właśnie chyba jeden chłopak tylko lub dwóch ma większą dupę ode mnie, ale są grubi i szerocy. A tak to moją sylwetkę i jeszcze grubsza jest nauczycielka z gery xP Za to jestem inny z charakteru wobec kobiet. Szanuje je, traktuje je na równi i staram się być wobec nich fair, bo z natury jestem uczciwy. No, ale która by na to zwracała uwagę, w końcu dla laski albo liczy się całe ciało i muskulatura, bycie macho, popularnym lub szpanerem, albo posiadanie kasy :/ Czy mimo swojej budowy mam szansę na miłość? :( W tym roku zdaję maturę, potem wyjeżdżam na studia mając nadzieję na jakieś przygody, by potem w dorosłości nie być kawalerem marudzącym, że zmarnowałem życie, tego to się strasznie obawiam.

Szansę masz, ale niewielką. Powinieneś przede wszystkim skupić się na zdobyciu wykszałcenia, które powinno pozwolić ci na godziwe zarobki w przyszłości. Sprawią one, ze kobiety zaczną do ciebie lgnąć. Brutalne to, lecz panie z reguły nie przepadają za nieaktracyjnymi z wyglądu mężczyznami, musisz pokazać się im z innej perspektywy (w tym przypadku z finansowej).

Gość Nietypowy18
Brutalne, bo bardzo mi zależy na tym, by ta dziewczyna jednak kochała mnie, a nie moją kasę :/ Wywodzę się z rodziny tradycyjnej, dla mnie rodzina to coś bardzo ważnego i sam chciałbym w przyszłości stworzyć fajną, kochającą się rodzinę.

Gość Nietypowy18
Wiem, co inni powiedzą, ale mogę liczyć jeszcze na opinię paru innych ludzi? jestes idiota - taaa, to ciekawe jakie miałbym mieć inne problemy? Boli cię to? A kraj idzie ku zagładzie już od dawna, każdy to wie, ale nie podam powodów, nie chcę, by ten temat zaczepił się polityki, ekonomii itd. xP

Gość tymi emotami
tylko udowadniasz zes dzieciak wiec..... do ksiazek 🖐️

Podobno typ sylwetki gruszka sprzyja łatwiejszemu rodzeniu dzieci. Nie wiem czy to cię pocieszy.

Gość korjonos hahahaha
:D cos klamal ze nie masz poczucia humoru ? :classic_cool:

Gość Nietypowy18
Korjonos, dobry żart :] Prawiczek bez wiary - no tutaj niestety problem, że nie mam czasu na siłownię, muszę działać nad ścięgnami Achillesa. Prawdopodobnie dopiero po maturze będę miał czas, żeby się za to zabrać. Czy 5 miesięcy wystarczy, by jakoś w miarę wyrobić te bary?

Gość kondziu 321
do : Nietypowy18 raczej dziewczyne widze u Ciebie jak we mgle. Tacy mili są dobrzi ale na przyjaciela kolege - facet nmósi być czasem oschły nie za bardzo wylewny a Ty pewnie to takie ciepłe kluchy.