Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana 1258

pierwszy dotyk ...

Polecane posty

Gość skrępowana 1258

jestem już ponad rok ze swoim chłopakiem. jeszcze się nie kochaliśmy ale on już mnie dotykał tu i ówdzie. palcówka i te sprawy. ale on już się na tym zna a ja nie. dla mnie to pierwszy chłopak i takie doświadczenia. chciałabym mu się zrewanżować jakoś. tylko że ja się boj ę dotknąć jego członka. jakąś taką blokadę mam. kompletnie nie wiem od czego zacząć. czasem sie zdarzyło że gdzieś tam paluszkiem musnęłam ale nie miałam pojęcia co dalej więc cofałam rękę. poradźcie mi proszę jak zacząć i w ogóle jak działać. tylko błagam nie każcie mi od razu ręką cudów robić.

Gość bierz do buzi i po sprawie
:classic_cool:

Gość dawaj dupy pokis mloda
śmieszne to hehe, ale prawdą jest że blokada to jest problem, ja mogę polecić, tak szczerze , mimo że to zabrzmi dziwnie, ale pooglądaj redtube i podpatrz jak tam panie działają i znajdziesz w tym coś dla siebie, powodzenia

tez mam ten problem. i tez jest moim pierwszym chlopakiem. ;/ jakby blokada psychiczna, czujesz ze Cię kręci on i chcesz pozwolic sobie na wiecej ale jednak masz jakas dziwna blokade ?. Moze tu chodzi o to ze nie znasz i nie wiesz jakiej reakcji dostanie jesli pozna twoje cialo ?. Czujesz sie atrakcyjna i pewna siebie ? Ja probowalam nawet metody z opanowaniem rąk czyli gdy on zacznie mnie dotykac w miejsca intymne czy tez rozpinac guzik od spodni i wkladac reke pod bluzke ja swoje rece wtym momencie trzymam na jego ramionach, zamykam oczy i nie mysle o tym ze dotyka mnie tam poprostu chce odplynac... no coz mi nie pomoglo bo raczej chyba atmosfery nie bylo Ale ty sproboj.