Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski34

oglądanie masturbacji

Polecane posty

Gość ciekawski34

wiadomo wszem i wobec że ze widok masturbującej sie kobiety dla faceta jest zajeb... A czy was kobiet widok faceta który sam sobie dogadza jeast również podniecający?

Kiedys Zrobilam o tym topik. Tak, mnie bardzo. Takie patrzenie niesamowicie moge podnieca, ale bardziej podniecalby mnie fakt, ze poglądam go. On nie wie ze ja patrzę. Mmm. Takie moje fantazje. Zreszta jestem podglądaczem. Kreci mnie to.

Gość robien
Nigdy nie udalo mi sie podejrzec masturbujacej sie kobiety, tak, zeby ona nie wiedziala...a szkoda..

Gość krople rosy we wlosach
tak, mnie również taki widok bardzo podnieca...ale często kiedy pieszczę sie sama wyobrażam sobie, że jestem podglądana, wyobrażam sobie że jakiś mężczyzna stoi tuż obok, widzi moje ciało wijące się wśród zmiętych prześcieradeł..albo pod prysznicem, kiedy krople wody spływają po moim nagim ciele, znacząc trasę przez piersi, brzuch aż do miejsa gdzie rodzi sie rozkosz:) ale to tylko takie fantazje, nikt mnie nigdy nie podglądał

Gość robien
zadzialas na mnie, teraz wyobrazam sobie Ciebie, gdy to robisz...

Gość robien
to musi byc rozkoszne i podniecajace widziec na zywo kobietke gdy sie piesci , pomarzyc...

Gość robien
oczywiscie widziec z ukrycia, gdy ona tego nie wie..

A grupowa masturbacja? Myslal ktos z was o czymś takim? Ciekawe jak to jest. Ja bym miala napewno cudowny orgazm. Tak patrzeć na mężczyzn i kobiety którzy sobie dogadzają. Lubie fantazjować

Gość robien
mogloby byc fajne przezycie.. i tyle spermy naraz...

Gość WroclawOn28
Ja od jakiegoś czasu szukam dziewczyny, którą by to kręciło, tak jak mnie i chciałaby popatrzeć, ale we Wrocławiu brak chętnych niestety. Strasznie kręcące jest jak ktoś obserwuje ;) Powodzenia w spełnianiu fantazji. U mnie się chyba nei uda :/